Leder du efter en jobmulighed? Kom og vær med på FASHIOLA!

Hos FASHIOLA er vi forpligtet til at arbejde sammen om at opnå store ting, og vores team er drevet af ejerskab, optimisme, mangfoldighed og ubegrænset nysgerrighed. For at vi kan nå vores mål, er vi altid åbne for klassens bedste nye talenter til at blive en del af vores team - lyder det som dig?

Hvis du betragter dig selv som passioneret omkring marketing, en forandringsskaber og en out-of-the-box person, så er du kommet til det rigtige sted! Vores team er Madrid-baseret, men vi arbejder hovedsageligt hjemmefra (ja, vi sætter pris på balancen mellem arbejde og privatliv, og vi har fuldt ud tilpasset os den nye virkelighed!). Vi sørger dog for vores holdånd med møder på kontoret, sjove teamaktiviteter, ture, middage... så gør dig klar til en god tid med os!

Hvis du er baseret i Madrid eller villig til at flytte til denne fantastiske by, interesseret i online markedsføring, forbrugeradfærd, modevirksomhed og teknologi, mens du er en del af et ungt internationalt team, er dette måske det rigtige sted for dig.

Send venligst den engelske version af dit CV til talent@fashiola.com Du kan også se vores seneste nyheder og ledige stillinger på vores Linkedin-profil.

Gad vide, hvordan det er at arbejde hos FASHIOLA? Kom og find ud af det!