Vores sommerfavorit: Bohemestilen

Af Lene Johannessen | Trends | 26-06-2017
Vores sommerfavorit: Bohemestilen

Bohemestilen er løs og fri, men på samme tid trendy. Stilen er en stor del af sommeren og passer til de fleste anledninger, hvad enten du skal på festival, en picnic i parken eller på shopping. Tænk silke, hør  og masser af bomuld for et komfortabelt outfit og top det med sommerens mest hotteste taske - stråtasken.

Bohemestilen om sommeren

Søde detaljer, delikate broderier og dæmpede farver er akkurat det du skal bruge for at skabe et bohemsk præg på dit outfit. Jeg har listet mine favoritter af tøj og accessories fra bohemestilen nedenfor, og med tips om, hvordan du kan style det.

Kjole og stråtaske

Løse snit og lækre broderidetaljer præger den bohemske stil. Vælg en kjole som sidder løst, i en lys farve, et par søde sandaler og en stråtaske og du er klar til sommerens festligheder. Gå efter et par runde solbriller for virkelig at opnå bohemestilen. Husk at kombiner forskellige naturlige materialer som hør og kork og gå efter de lyse farver.

Vores sommerfavorit: Bohemestilen

Jumpsuit og Birkenstock

Det fine ved en jumpsuit er at man bare trækker i det ene stykke tøj. Her kan du lege med materialer og forskellige længder, så mulighederne er mange. Jeg ville gå efter en jumpsuit med vide ben som går til midt på underbenet og kombinere den med et par Birkenstock sandaler for den ultimate komfort. Top outfittet med en stråhat og solbriller.

Vores sommerfavorit: Bohemestilen

Shorts og bluse

Hvis du ikke kan lide at gå i kjole, men alligevel godt kan lide bohemstilen, har jeg selvfølgelig et tips til dig også. Vælg en løs bluse med broderier og kombiner den med et par shorts som enten er højtaljet, eller som sidder løst. Vælg et par slip on mules eller sandaler med lidt hæl, og top det med et par statement øreringe.

  

Love LeneLene Johannessen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG