Vinterstøvler - mine favoritter!

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 12-11-2018
lange støvler, vinterstøvler

Leder du også efter et par nye støvler til vinter, som både er varme og smarte? Jeg gør i hvert fald, og i den her blog har jeg forsøgt at snævre feltet ind for mig selv - måske du også kan finde inspiration. 

Gummistøvler og regntøj har de senere år fået en hel renæssance, og gode danske mærker som Ilse Jacobsen og Rains er nået ud i verden med deres stilrene design og funktionalitet, som passer perfekt til den nordeuropæiske vinter. Men hvis du som jeg heller ikke er til gummistøvler til hverdag, kan du se mine forslag til andre gode og holdbare vinterstøvler for denne vinter herunder.

Klassikerne

Jeg kan huske da jeg i sjette klasse fik mine første Dr. Martens - de var mørkerøde, og jeg tror kun jeg tog dem af når jeg skulle sove. I år er jeg faldet for deres nye Wintergrip kollektion, som du også kan se en smagsprøve på herover. Kollektionen er designet til at modstå vind og vejr, og sørger for at du kan stå fast på et glat underlag. Samtidig har de for, hvilket er noget jeg tit har savnet hos Dr. Martens, så selvom de afviger fra klassikeren, er de en stærk konkurrent til titlen som mine nye vinterstøvler!

View this post on Instagram

Go haute hiking in the Tassel Lace Up Boots.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

En anden stærk konkurrent er den klassiske snørestøvle - dog med et twist! Jeg er blevet helt vild med de her skinnende snørestøvler med frynser fra & Other Stories. Et par snørestøvler er perfekte til vinter, og hvis de ikke har for, kan du som regel sagtens klemme en ekstra strømpe på. 

Hvide støvler og Western stil

Har du også lagt mærke til at alle omkring dig pludseligt har fået hvide støvler? Jeg har været en smule tilbageholdende i forhold til denne trend.. altså, hvad tænker de? Hvide støvler bliver da beskidte bare jeg overvejer at tage dem på? Men jeg har skiftet mening, og jeg tror hemmeligheden må være at passe bedre på sine støvler. Jeg falder alt for tit i samme fælde, hvor alt mit vintertøj ender med at være sort, men i år kunne jeg godt bruge lidt ekstra lys på fødderne, så måske skal jeg have mig et par hvide støvler - hvad siger du? 

Du kan helt bestemt heller ikke have undgået at få øje på dyreprint alle vegne dette efterår! Trenden fortsætter og strækker sig nu også til dine fødder. Jeg ser konstant kvinder i cowboystøvler eller andre western inspirerede støvler med dyreprint. Jeg ved ikke om jeg helt med på den her trend, men jeg elsker at se på alle de kreative måder man kan style dem på. 

Det var nogle af mine personlige favoritter, men jeg tager altid imod forslag til vinterstøvler - især fra mine altid stilfulde kollegaer på Fashiola-kontoret, som har sammensat en video med de mest populære vinterstøvle-trends i år. Tjek videoen og abonner på vores youtube kanal :) 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG