Trick ELLER Trend? Tjek de vildeste trends fra 2018

Af Sophie Tarif | Trends | Ads Disclosure | 17-12-2018
Trick ELLER Trend? Modetøj

Vi må indrømme at dette år har taget os på lidt af en rutsjebanetur i forhold til trends, påvirkninger og styles. Luksusdesignere har udvidet deres fantasi og skubbet til grænserne for hvad, der kan betragtes som trendy, og jeg synes det har været helt igennem underholdende at følge med i hvilke af disse uhyrlige styles, folk har taget til sig. Lad os tage et kig på hvilke af disse trends, som blev populære, og hvilke, der faldt til jorden.

Trick eller Trend?

1. Luksus-sportstøj

2018 startede hårdt ud da street style såsom sportstøj hoppede fra gaden til catwalken. Vi så to verdener kollidere, og man kunne nu frit matche et par designerstøvler med joggingbukser. Så var det et trick eller en trend?

Trick OR Trend? 5 Trends to Watch Out for this October.

TREND - Måske var det lidt mærkeligt at se influencers matche et par hæle til mange tusinde kroner med et par joggingbukser, men denne trend har overlevet næsten hele året, og det ser ikke ud til den forsvinder igen. 

2. De små solbriller 

Da solen kom frem, kom endnu en skandaløs trend også frem; mikro-solbriller, sci-fi-solbriller, eller hvad du end kalder dem. Et par små solbriller (ofte med farvede glas) som du kunne bære indenfor. Hvad siger du? 

Trick OR Trend? 5 Trends to Watch Out for this October.

TRICK - Det eneste gode ved disse solbriller var, at man måske så en smule cool ud når man skubbede dem helt ud på næsetippen. I dag er jeg dog glad for at vejret er skiftet, og vi kan sige farvel til de her fjollede små solbriller.

3. Lag på lag på lag på lag på lag....

Godt nok kan det blive koldt om vinteren, men har du nogensinde overvejet at købe en jakke, der er så stor, at du kan have 5 andre jakker på indenunder? I så fald kan Balenciaga hjælpe dig med en alt-i-en 6-lags jakke!

View this post on Instagram

Fall Winter 18

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

TREND - måske en af de mere fornuftige trends fra 2018? Det bliver jo koldt i Danmark, så måske er det en god idé? Selvfølgelig opfordrer vi dig ikke til at bruge 9000 euro på en jakke (den er alligevel udsolgt alle steder!), men du kan, og skulle måske prøve at kopiere denne trend ved at være lidt kreativ - mix og match mønstre og farver i alle dine lag.

4. Balenciaga Sko

Et af de absolut hotteste brands i 2018, Balenciaga, har for nyligt lanceret en kollektion af sko, der samtidig har inspireret en bølge af styles - Triple S sneakers, neon-farvede sokke-støvler som har transformeret sig til sokke-sneakers. Men de her?!

TRICK - Nej tak, jeg orker slet ikke engang at kommentere på det!

5. Plastikstøvler

Jeg ville virkelig gerne kunne sige at plastikstøvler er et trick, fordi det er lidt svært at tage Yeezy helt seriøst - men det kan jeg simpelthen ikke. 

TREND - Plastik, PVC, vinyl - denne trend falder direkte ind i to andre store modetrends fra dette år - nemlig 80'er-moden og futuristisk mode. Så måske burde vi holde øje med Yeezy i fremtiden?

6. Elefanthuer

Du tror måske jeg laver sjov, men det gør jeg ikke, og det er takket være mærker som Calvin Klein og Gucci.

TREND - Selvom elefanthuen måske trækker nogle uheldige referencer, har luksusmærker taget trenden til sig i 2018. Selvom en elefanthue giver mening her til vinter, så er det måske ikke så praktisk med pynt og glitter? Jeg tror juryen skal tænke lidt længere over denne her. 

7. GUCCI

Nu vi er ved Gucci, er jeg nødt til at spørge: hvad sker der? Jeg ved ærligt talt ikke hvad de laver på Guccis hovedkvarter, men de er helt vilde med neon-farver, regnbuer og retro-styles.

 

TREND - Gucci fortsætter med at være et af de mest eftersøgte luksusmærker overhovedet. Som brand har de været igennem mange forandringer, men de består stadig - de er et af mine absolut mærker for tiden, og jeg ser frem til at se hvad de ellers kan finde på! 

8. Cykelshorts

Når du skal til brunch klokken 12, men PostDanmark Rundt starter klokken 14...

 

Trick OR Trend? 7 Trends to Watch Out for

TRICK - Her handler det mere om mode end om funktion! Cykelshorts kan kun bæres af en meget lille del af meget selvsikre kvinder. Jeg er helt enig i at de her kvinder ser fantastiske ud, og får trenden til at se cool ud, men jeg kunne aldrig selv rocke et par cykelshorts. 

9. Mikrotasker

Endnu en lillebitte trend tog over i 2018, da vi pludselig så mikrotasker alle steder. Alle steder så man blogs med forslag til hvordan man kunne bære disse, og salget af kortholdere steg... da man ikke rigtigt får plads til andet i en lillebitte taske som de her?

TRICK - Hvad sker der når man bruger en lillebitte taske? Du har brug for to tasker! Lag på lag-trenden giver ikke rigtigt mening her. Det er ikke overraskende at den her trend ikke tog helt så meget fart - jeg gider ikke engang bære på en taske, og da slet ikke to!

Hvad siger du? Har vi misset en kæmpetrend fra det forgangne år, som du gerne ville have set på trick-listen, eller er du uenig med mig? Lad mig vide i kommentarfeltet!

Love SophieSophie Tarif
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG