3 vigtige trends fra CPH Fashion Week 2018

Af Anna Øverås | Trends | Ads Disclosure | 26-09-2018
3 viktige trends fra CPH Fashion Week 2018

 

IT-kvinder og influencere fra hele norden var stærkt repræsenteret ved CPH Fashion Week 2018 tidligere på måneden i København, og det er tydeligt at pigerne er opdateret på de sidste trends. Det er disse piger, som til daglig giver mig mest inspiration på modefronten, og de oser af minimalistisk og feminin stil som alle piger kan adoptere, i større eller mindre grad alt efter hvor modig du er. Tag et kig på hvordan pigerne mikser forskellige stile, og tag idéerne med ind i efteråret! 

3 trends fra CPH Fashion Week 2018

De nordiske piger stiller stærkt når det kommer til dagens hotteste trends og street style, og dette er styles som gælder i sensommer og efterår 2018. Vi ser tydelig inspiration fra blandt andet Vesten og 80erne, da pigerne dukkede op i cowboy-boots, habitjakker med puffærmer og cykelshorts. Her er 3 vigtige trends som du kan lade dig inspirere af:

  • Cowboy boots 

Cowboy boots er noget alle piger burde anskaffe sig nu hvor vi går ind i de våde efterårsmåneder. Du kan bruge cowboy boots på samme måde som andre støvler, og jeg synes de er utrolig fede til jeans og en casual hvid skjorte. Hvis vi er så heldige at sommervarmen holder udover august, kan du selvfølgelig også kombinerer dine cowboy boots med en kjole. 

What up Copenhagen ✋????✋???? Ready for the first show #fashionweek #cphfw

A post shared by Nathalie Helgerud (@nathaliehelgerud) on

  • Cykelshorts

Denne sporty trend inspireret af 80erne må vel være den mest enkle at anvende! måske har du allerede træningsshorts eller en smal bomuldsshort, eller et par gamle, stramme jeans med hul på knærne som du kan klippe. Tilpas belængden sådan at de går dig til midt låret eller lige over knæene, og voila! Du har nu et par cykelshorts! 

Today’s colors???????? #cphfw

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

  • Habitjakken

Habitjakken er helt tilbage, og det skal egentlig  helst være din kammerats, kærestes eller din fars. Med dette mener jeg at den skal være stor og oversized, og gerne også have skulderpuder. Det er den perfekte jakke til efteråret, og kan til og med bruges som yderlag med en tynd uldtrøje under når det bliver koldt ude. 

Matching teddy bears ???????? @sandcopenhagen #advertisment #cphfw

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Få stilen her:

My Girls ???????? ???? @thestyleograph

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Inspireret af CPH Fashion Week 2018
Love AnnaAnna Øverås
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG