Sommertøj på budget til mænd

Af Janni Hansen | Trends | 26-05-2017
Sommertøj på budget til mænd

Mange mænd kan godt lide nyt og lækkert tøj, men uden at skulle bruge en formue på det. Derfor har jeg samlet de bedste sommer items på budget til mænd. It’s time to shop!

Must-have sommertøj under 300 kr. 

Herunder har jeg samlet shorts, t-shirts, sneakers og cowboyjakker til under 300 kr., så det er bare med at vælge dine favoritter! Du kan style de forskellige items til et klassisk og flot sommeroutfit! Du kan sammensætte et par shorts, en t-shirt, et par sneakers og toppes med en fed denimjakke. 

Shorts

Et stykke tøj som mænd ikke kan være foruden, i løbet af en sommer, er et par shorts. Du kan sagtens finde et par lækre shorts, der både sidder godt og holder farven til en fair pris. Gå efter de klassiske sorte, men også et par i din yndlingsfarve.

T-shirts

T-shirts finder vi nok i de fleste mænds garderobe, og er et basis item, der kan bruges hele året rundt. Om sommeren er det nok det stykke tøj, der bliver båret mest, da t-shirten både er praktisk og pæn. Køb en t-shirt i en model, der passer din krop bedst, og gå efter de lyse farver til sommeren.

Relaterede produkter

Sneakers

Er du ikke til sandaler eller loafers til sommeren, så er et par lette sneakers et must. Sneakers kan bruges til både shorts, og til jeans på de lidt køligere sommerdage, og sørger for, at du opnår et cool og sporty look. Du kan sagtens finde flotte sneakers til under 300 kr.

Relaterede produkter

Cowboyjakker

Denne sommer, skal du altså eje en cowboyjakke! Det er et comeback, og er en trendy jakke, der er super til sommerdagene. Den er hverken for varm eller for kold, og fungerer godt til den danske sommer. Samtidig er det et godt alternativ til læderjakken.

Relaterede produkter

    

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG