Nytår på budget

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 09-12-2019
Nytår på budget

Cocktailkjoler, selskabskjoler, festkjoler... Nytåret er på vej

Du har sikkert allerede brugt alle pengene på julegaver, men hvad skal du have på nytårsaften?

Hvadenten mine planer er en low-key middag derhjemme, en vild tur i byen eller privatfest hos vennerne, står jeg altid med det samme problem hvert evigt eneste år - hvad skal jeg have på nytårsaften? I år er jeg heldigvis i god tid, hvilket også betyder at jeg har tid til at finde det helt rigtige outfit, som samtidig også giver mening for mit budget! 

Cocktailkjolen

en cocktailkjole kan være mange ting, men hvis invitationen kalder på en cocktailkjole, menes der som regel en kortere festkjole, det kan for eksempel være den lille sorte, men farver og mønstre kan også sagtens gå an! Den lille sorte appelerer nok mest til os danskere, men skulle vi ikke prøve med lidt flere farver i år?Tjek mine favoritter her:

Nytår på budget

Jumpsuits

Jeg har personligt genfundet min kærlighed til jumpsuits og playsuits, for det er simpelthen så nemt at gøre sig klar, og man kan samtidig fokusere på accessoires og de små ekstra detaljer. 

En jumpsuit ville egne sig perfekt til enhver slags nytårsaften efter min mening. Ligemeget om du skal danse hele aftenen, eller du skal til en hyggelig middag hos vennerne, kan du føle dig stilfuld og tilpas i et jumpsuit. Jeg har samlet lidt til inspiration herunder, men jeg synes du skal slå dig løs med smykker og accessoires, hvis du vælger en jumpsuit til nytårsaften! 

Festkjoler

Jeg elsker både kjoler og fester, så kombinationen af de to er jo genial! Hvis ikke jeg går med den oprindelige plan om at købe en simpel jumpsuit og peppe den op med smykker og glitter til nytår, så ender jeg nok i en af de festkjoler jeg har fundet frem herunder. 

... Hvis jeg havde pengene til det

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG