Månedens trend: Marts 2018

Af Lena Steffen | Trends | Ads Disclosure | 28-03-2018
Leopard print

Nu er tiden kommet til at skrive om månedens trend. I marts måned, vil jeg fortælle om en tidløs trend, der bliver ved med at komme tilbage i modebilledet, og vi bliver aldrig træt af den! 

Dyreprint, er selvfølgelig trenden jeg taler om! Og ja, i foråret gør dyreprint endnu engang deres comeback. I alt fra tasker, frakker, sko og kjoler! Vi har spottet trenden på catwalken hos Balenciaga's forårskollektion, og hos Salvatore Ferraggamo og Prada. Er du også klar til at (gen)skabe de klassiske dyreprints-look? 

Vi zoomer ind på dyreprint trenden

Leopardprintet er altid lidt kontroversielt, enten elsker vi det eller også hader vi det... eller også lærer vi os til at elske den. Personligt, er jeg på det sidste. I lang tid, har jeg ikke haft brudt mig særlig meget om dette print og har måske associeret det med noget vulgært. Men med det store comeback, har leopardprintet moderniseret og udviklet sig, og nu ser vi det legendariske print overalt. Vi ser også det samme med tigerprintet, slange, krokodille og alverdens dyreinspirerede print. Dyreprintet blev virkelig vist frem på catwalks'ene hos forår/sommer kollektionerne for 2018, og det er virkelig øjeblikket at shine med dyreprint nu!

Sådan styler du trenden

For mig, som lige har lært at elske denne trend, er den lidt at matche med en meget simpel stil og outfit. Du kan for eksempel gå efter et par leopard sneakers matchet med et par sorte jeans, en hvid bluse og en lækker denimjakke. Når vi nærmer os de mere varme dage, kan du matche en leopard- eller tiger taske og kombinere den med en simpel sort kjole og et par ensfarvede sandaler. For de modige, kan du vælge at gå efter den smukke og trendy leopardjakke! Det vil virkelig gøre, at du skiller dig ud og bruger dyreprintet som udgangspunkt for dit outfit. 

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG