Månedens trend: Januar 2018

Af Lena Steffen | Trends | 24-01-2018
Månedens trend: Januar 2018

Hos Fashiola kan vi godt lide at introducere dig til de nyeste modetrends, og give dig vores bedste råd til, hvordan du kan style og bruge de nye trends. Året er lige begyndt, og tendensen i januar 2018 er faldet (og vi elsker den!). I denne første måned af året er det sportswear trenden, som jeg har besluttet at indtroducere dig for.

Sportswear trenden

Fra Miu Miu til Chloé er sportswear trenden allerede blevet set på catwalken for 2018 sæsonen. Selvom dunjakke manien langsomt begynde at falme lidt ud, så fortsætter modeverden med sin fascination for det mere sporty look. Tænk moderne og stilrige ski-inspirerede jakker, joggingbukser, retro sweatshirts og behagelige hoodies. En stil, der er inspireret af 90'erne med et moderne tvist. 

Sådan styler du trenden

Sportswear trenden skal bæres med stolthed ...ellers lad være! Du skal altså gå all-in for trenden, hvis du skal være med på den, da den leverer et stærkt budskab: "Jeg ved, hvad jeg vil og jeg er ikke bange for noget". Jeg elsker personligt trenden som den er i 2018, for du kan kombinere et par cool sportleggings med en oversized hættetrøje, et par ankelstøvler og en bomberjakke. Til en tur i byen kan du sagtens matche genre, ved at gå efter et par sportsbukser, gerne med knapper og style med et par hæle og en feminin bluse. En cool og uventet stil, som både er feminin og original!

  

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG