Månedens trend: Februar 2018

Af Lena Steffen | Trends | Ads Disclosure | 06-03-2018
Månedens trend: Februar 2018

Februar er næsten ved sin ende (det kommer altid bag på mig, hvor kort denne måned er!), så muligheden for at introducere dig for denne måneds modetrend er nu! Modetrenden lige nu er den praktiske, elegante og smukke trenchcoat

Og ja, denne klassiker er tidløs og noget enhver burde have mindst én af i garderoben. Vi så den på catwalken i mange shows for forår/sommer 2018 i moderne udgaver. Trenchcoaten er et absolut must-have, især lige nu.

Trenchcoaten

Trenchcoaten har gennem tiden været et stærkt symbol for mærket Burberry. Vi har altid kunnet genkende de velkendte tern i en åben trenchcoat, og det har været med til at sikre trenchcoaten sin tidløse status. Trenchcoaten er blevet båret af alle de glamourøse stilikoner gennem tiden fra Jackie Kennedy til Rihanna. Det er en simpel og elegant klassiker, der giver plads til at designeren kan udtrykke sig og tilføje deres helt eget touch.  Og under modeshows'ene for forår/sommer 2018, så vi hvert fald, at der var masser af smukke kreationer. Blandt andet John Galliano, der gav sit bud på en trenchcoat dekoreret med spejle til Maison Margiela og Balenciaga, der kombinerer med denim og Sarah Burton for Alexander McQueen, der viste sin udgave med pink print.

Sådan styler du trenden

Trenchcoaten er en jakke, der er god at bære i overgangen mellem vinterens sidste kulde og de første stråler af forårssol. Den originale beige model giver plads til farver, print og materialer af enhver slags. Mit råd til foråret er at vælge en model, der virkelig kan ses, enten ved hjælp af farve eller materiale, men ikke begge dele! Jeg forbinder en trenchcoat med noget simpelt, enkelt, men stadig super elegant. Du kan matche din trenchcoat med jeans, sneakers og en sweater til de kolde dage, eller gå efter nederdel, hæle og en hvid skjorte til de gode forårsdage!

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG