Hvordan styler man denim til mænd?

Af Gal Dagan | Trends | Ads Disclosure | 15-10-2018

Du finder uden tvivl denim i alle mænds klædeskabe. Det er komfortabelt, ser godt ud ved enhver lejlighed, hvad enten det er fancy eller mere casual, og denim er samtidig nemt at style. Du kan have denim på til hverdag på arbejde, uni, sammen med venner, men du kan også sagtens bære denim ved specielle lejligheder (fødselsdage for eksempel). Der findes så mange forskellige varianter, og du kan skabe et utal af forskellige outfits med bare et par jeans. I den her blog, viser jeg dig mine favoritprodukter af denim til mænd, og ser på hvordan du kan mikse og matche dem til forskellige outfits.

Bukser til mænd herretøj

Nogle af mine personlige favoritprodukter af denim til mænd.

 

Brug dine ripped jeans til hverdag

For at få en streetwear look, er det et must at eje et par ripped jeans. De kan være hvilken som helst model egentlig, skinny, straight, baggy, så længe de er hullede. Hvis du ikke ved hvad du skal have på til hverdag eller i byen, kan du måske bruge mine tips her:

  • Til hverdag kan du anvende de mest hullede jeans, men til aftenbrug eller byturen burde du finde et par med færre huller i dem.
  • I forhold til farven, synes jeg du skal gå efter sort til aftenbrug, og blå denim bukser til mænd til hverdag.

Cowboyjakken vil altid være en favorit

Cowboyjakken er, efter min mening, nok det mest anvendelige denim i verden. Brug den sammen med et par jeans for at få et denim on denim look, eller prøv at kombinere cowboyjakken med et par chinos bukser. Hvad du end vælger at kombinere cowboyjakken med, er det bestemt et must-have i din garderobe.

 

Denim til mænd

Hvordan styler jeg denim til mænd?

vi har allerede set på de to mest essentielle stykker denim i en mands klædeskab, nu er det tid til at style dem til et helt outfit! Først skal vi selvfølgelig se på hvilken lejlighed eller begivenhed vi skal styles til, er det for eksempel til hverdag eller fest. Personligt kan jeg godt lide at mikse lidt, så man altid er klar til det uforudsete. Jeg synes du skal vælge et par tapered jeans til mænd, gerne i en mørkere blå, men du kan eventuelt vælge farven ud fra sæsonen, og gå med en lysere model om foråret - jeg har valgt en klassisk farvet cowboybuks ovenover. Du kan kombinere dine jeans med en grå bluse eller skjorte og en sort denim jakke. til slut har jeg her valgt et par sneakers fra hummel med lidt mere farve. Dette er et nemt outfit, som du kan mikse og matche rundt i forhold til dine forskellige denim-items. Prøv dig frem, men det bedste råd vi kan give fra Fashiola, er at med denim er det helt okay at holde det lidt simpelt. 

 

Bukser til mænd herretøj
Love GalGal Dagan
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG