Hvordan styler man Dr. Martens? 4 fool-proof outfit-formler

Af Annabel van Eijk | Trends | Ads Disclosure | 29-01-2020
Hvordan styler man Dr. Martens? 4 fool-proof outfit-formler-592

Når det kommer til tidsløse fashion items, ligger Dr. Martens højt på listen over det, vi ikke vil slippe! Med deres rå, robuste, dog stylish look forstår man godt, de har vundet så manges hjerter. Man behøver ikke længere være punker i 70'erne for at rocke et par Dr. Martens. Men i disse mordene tider, hvor stilarter er mere eller mindre viklet helt ind i hinanden og kombinationsmulighederne  er endeløse, kan det være svært at gennemskue, hvordan et sådan par statement sko skal bæres. Det har jeg heldigvis forsøgt svare dig på her, hvor du finder 4 fool-proof outfit-formler.

Hvordan styler man Dr. Martens? 

1. Skinny jeans + Sweatshirt


Okay, så dette er måske ikke den mest fantasifulde måde at style Dr. Martens, men det virker og det vil altid virke. Kombinationen af skinny jeans og Docs er en go-to tøjkriseformular, du kan bruge når du bare ikke orker at tage stilling til, hvad du skal have på. Skinny jeans ser altid vildt godt ud med høje støvler, men den lavere model kan også sagtens bruges. Hvis du har lyst til en casual jeg-kastede-dette-på-mig-men-ser-stadig-godt-ud-dag, kan du med fordel toppe outfittet med en lækker sweatshirt eller strik med dertilhørende bum bag.  Eftersom du er gararanteret et lækkert look med skinny jeans og dine Docs, behøver du ikke bekymre dig for meget om overdelen af dit outfit - det kunne være alt fra en cute bluse til en stor, varm trøje.


 

Skinny jeans + Sweatshirt + Dr. Martens

2. Rolled Up Straight Jeans + Sneaky Socks + Utility jakke

Jeg så dette look på Hailey Bieber første gang og selvom alt bogstaveligt talt ville se godt ud på hende, tænkte jeg, at dette outfit er genialt til simpelthen bare at kopiere - hun har vel ikke tænkt sig at komme efter os? At bære straight-jeans, mom-jeans eller mere baggy-jeans er lidt af et risk, når du har Dr.Martens på, da det måske ser lidt for baggy ud. Hvis du har et par straight-jeans, kan du rulle dem op for neden og bære dine støvler under. Hvis dine jeans er mere flossede eller har vidde, så lad dem være, som de er uden at rulle dem op. Tilføj lidt farve med finurlige sokker under og tag en baggy utility jakke på for at se ultra afslappet og oh-so-cool-ud.

Hailey Bieber inspired!

3. Sød kjole + Denim jakke

Dette er den type outfit-formel, som fashionistas altid vender tilbage til. Matchende Dr. Martens med en sød, sommerlig kjole (blomster eller andet tryk) giver et oprørskt strejf til det ellers feminine udtryk. Outfits som dette giver en lækker L.A.-pige på farten der skal hente kaffe, inden hun skal til brunch-vibe. Tilføj en oversized denimjakke eller læderjakke og smid nogle fine farver på for at afslutte looket.

Cute Dress + Denim jacket

4. Tailored Pants + Blazer + Cross Body Bag


Hvis du har en dragt, skal du vælge dragten, men hvis ikke,  kan du gå med noget der er mere kjole-lignende, såsom chinos og en smuk blazer. Jeg elsker kontrasten mellem det stilfulde, lidt forretningsagtige look og at designet af de solide Docs bryder med det formelle. Dette er muligheden for at fravælge de klassiske Dr. Martens støvler og snarere vælge en loafer-model. Så får du måske et lidt maskulint look, men det er bare cool! Det kan være pænt at bære en poloshirt under, hvis det er lidt koldt, og en dejlig crossbody-taske for at give outfit et trendy præg. 

 

Tailored Bukser + Blazer + Cross Body Bag

Shop Dr.Martens


Vi er forkælede med valg, når det kommer til stilarter fra Dr.Martens og du kan finde dem alle på Fashiola. Jeg har tilføjet et udvalg her, men hvis du stadig ikke kan få nok, kan du gå til vores side fyldt med alle Dr. Martens sko.

 

Hvordan styler man Dr. Martens? 4 fool-proof outfit-formler-592

Shop Dr. Martens Alternatives

 

Hvis du leder efter mere alternative Dr. Martens, for eksempel en anden type snørestøvel eller nogle lidt mindre rocker boots, så er der rigeligt med stilfulde alternativer at vælge mellem. Mange af støvlerne passer til disse 4 outfits, så du kan sagtens bruge dem til inspiration. Tjek udvalget af alternative Dr. Martens sko her.

Love AnnabelAnnabel van Eijk
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG