How to wear: Grafiske t-shirts til mænd

Af Philippa Jones | Trends | 05-06-2017
How to wear: Grafiske t-shirts til mænd

Mode for mænd er meget populær, og bliver stadig mere og mere differentieret. Men i denne blog vil jeg skrive lidt om, hvordan du kan få det meste ud af det simple basistøj i din garderobe, og et stykke basistøj, der er at finde hos enhver mand er uden den store tvivl, t-shirts.

Grafiske t-shirts til mænd

Med så mange pop-culture fokuseret t-shirts såvel som grafiske t-shirts fra dine favorit mærker og musikere, er der et stort udvalg af grafiske t-shirts at vælge imellem! Nu da sommeren så småt er på vej, kan du nemt få integreret de grafiske t-shirts i din garderobe, og herunder har jeg lavet en lille guide, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte t-shirt til dig.


De populære t-shirts

Når det kommer til at vælge de bedste grafiske t-shirts til mænd, kan det være svært at vælge imellem alle de store mærker og designs. Fra nogle af de mest kendte mærker i verden til de små og ukendte mærker eller ganske enkelt bare et cool design, er grafiske t-shirts et af de fedeste items du kan iføre dig i 2017.

Cool outfits med grafiske t-shirts?

Efter du har valgt de bedste grafiske t-shirts til din garderobe, hvad er næste step så? Du skal til at style dem selvfølgelig! Du kan gå efter et afslappet look ved at matche din grafiske t-shirt med et par jeans og et par sneakers.
Leder du efter en lidt mere velklædt version? Match din grafiske t-shirt med et par mørke chinos og et par pæne sneakers. Herunder finder du det jeg synes matcher perfekt med en grafisk t-shirt til mænd...

Så hvis du leder efter en måde at opdatere din stil i 2017, er en grafisk t-shirt til mænd vejen frem. Vælg et cool design fra et mærke, du elsker, og se efter specielle grafiske t-shirts, der har et fedt motiv. Grafiske t-shirts til mænd har aldrig været mere cool end de er nu, så det er den perfekte tid at anskaffe sig en!

Love PhilippaPhilippa Jones
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG