Herremode: de bedste danske mærker

Af Anne Marie Schulz | Trends | 16-05-2019
Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Modeuge København

To gange om året afholdes der modeuge i København. Her får vi mulighed for at se hvad alle de store skandinaviske mærker arbejder på, men vi bliver også introduceret til nye både udenlandske og danske mærker under modeugen. Det er under modeugen vi kan få inspiration til den kommende tids indkøb, eller nye måder at style det du allerede har i skabet derhjemme.

Mine Favoritter:

Det er vist ingen hemmelighed at mange danske mærker klarer sig helt vanvittigt godt i det store udland, og vi ser mange kendte kvinder bære danske mærker både på den røde løber og når de bliver fanget af fotograferne på en helt almindelig dag. Men vi må for alt i verden ikke glemme mændene - den danske herremode når for tiden helt nye højder, og det står helt klart at de danske mænd oser af stil! (Er der noget bedre end velklædte mænd?)

Her på Fashiola kan du finde mange af de allerbedste mærker til både mænd og kvinder, og herunder har jeg samlet nogle af mine absolutte favoritter indenfor skandinavisk herremode for tiden. 

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe er efterhånden en klassiker når vi snakker om dansk mode. Deres stil er klassisk og elegant, hvilket for mig især kommer til udtryk når vi ser på deres jakker og overtøj. Alle mænd fortjener en god jakke, så hvorfor ikke vælge en holdbar jakke i stilrent design fra Samsøe & Samsøe? 

Selected Homme

Hvis vi snakker om herremode i Danmark, er det vist uundgåeligt at jeg må nævne Selected Homme. Selected Homme kan lidt af det hele, men der hvor de gør det rigtig godt efter min mening, er når vi kigger på jakkesæt. Jeg er vild med den elegante stil fra Selected, som dog altid gemmer på interessante detaljer, som ofte kan give dit look en rocknroll attitude.

Herrmode: Skandinaviska klädmärken

Le Fix

Le Fix er på alle måder et streetwear brand med en gennemgående sporty og casual stil. Det gode ved et mærke som Le Fix er at du nemt kan få det til at passe til din egen stil - og samtidig er Le Fix det perfekte valg både til en afslappet dag, hvor komfort er din første prioritet, men også til en tur i byen, hvor du måske gerne vil se lidt trendy ud. Alle danske mænd vil se godt ud i en t-shirt fra Le Fix! 

HAN Kjøbenhavn

Jeg er vild med HAN Kjøbenhavn fordi deres tøj på en og samme tid ser både yderst behageligt og vildt kreativt ud! HAN Kjøbenhavn er streetwear, men samtidig er det også et af de mærker du kan style præcis som du vil, og jeg er sikker på det vil fungere. Jeg har længe haft et godt øje til de lækre sweatshirts fra det danske mærke, eller måske var det mændene i dem? 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG