Fruity er det nye sexy

Af Nicolina Bengtsson | Trends | 07-06-2017
Fruity er det nye sexy

Vi kan nok alle blive enige om at farver, mønstre, blomster og især frugter er en meget hot trend lige i øjeblikket!. Vi tør endda at sige, at “fruity er det nye sexy”, og er en trend, du meget vel kan bruge i løbet af den danske sommer, som ikke altid er helt så solrig som vi ønsker. For at give dig lidt inspiration, og hjælpe dig med at finde det helt rigtige tøj med frugter på, har jeg listet fem af mine foretrukne items med frugt print!

5x fruity tøj

De absolutte bedste ved tøj med frugt-print er, at det kan bæres dag og nat: til stranden, hverdagen eller som et cool outfit til aftenens festligheder. Du kan se Fashiolas valg af fruity tøj forneden:

Midinederdelen

Midinederdel er en nederdel, der altid fungerer, til alting. Match en midinederdel med frugt print med en enkel top og tilføj en hat til at toppe outfittet.

Fruity er det nye sexy

T-shirt

Ligeså vel som en t-shirt er et grundlæggende item i enhvers garderobe, kan det samtidig være rigtig flot, når du vælger en variant, der er iøjnefaldende og er selve highlighten for looket. Match en af ​t-shirtsene nedenfor med et par klassiske bukser, og et par sandaler og solbriller.

 

Strandtøj

Lige nu kan vi vidst godt blive enige om, at vi alle har lyst til at have en doven dag i solen iført strandtøj. Men hvorfor ikke spice strandoutfittet op med noget så sommerligt som tøj med frugt print for at matche det?

Fruity er det nye sexy

Kjoler

Det mest klassiske sommertøj, er selvfølgelig kjolen. Hvorfor ikke tilføje lidt ekstra sommer til dine sommerkjoler og iføre dig frugter?

Sko

Mange siger, at en af de vigtigste items du kan bære er et par sko. Her kan du skabe et ekstra frisk pust til et simpelt outfit, ved at matche et par sko med frugter på.

  

Love NicolinaNicolina Bengtsson
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG