Forårets budbringer: 3 måder at bruge pastelfarver

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019
Forårets budbringer: 3 måder at bruge pastelfarver

Når solen kommer frem får vi automatisk også mere farve - både i kinderne og på kroppen! Noget af det vi har set rigtig meget til de store modeuger er pastelfarver, og hvis man skal tro farvemestrene fra pantone, er sarte farver også noget af det vi kommer til at se rigtig meget til det kommende år.

Jeg elsker farver, men er ikke altid lige god til at inkoporere dem i mine outfits, og jeg ender tit med det samme mørkeblå eller sorte outfit, men jeg er fast besluttet på at blive bedre til at bruge farver. Her til foråret har jeg forelsket mig i pastelfarver da jeg virkelig bare bliver i godt humør af de sarte farver. Herunder får du mine tre bedste bud på måder du kan inkoporere pastelfarver i din garderobe, men du må måske nok gå en smule på kompromis med dine mørke skandinaviske tendenser. 

  • Den ultimative sommerkjole

Pastel- og lyse farver egner sig helt fantastisk godt til sommerkjoler, så af med bukserne, vis dine ben frem og se forårslækker ud i en sart kjole. Hvis du ikke er så meget til lyserød og lilla, eller synes det bliver for puttenuttet, kan du sagtens gå efter en kjole i en blå eller grøn pastel. 

  • Monokromt look

Hvis du har mod på det her til foråret  - før det bliver alt for varmt selvfølgelig, så synes jeg du skal gå all in på pastelfarverne, og skabe et monokromt look. Du kan sagtens matche dine sarte pastelfarver med en mærkere nuance i samme farve. Det giver et super gennemført look, som helt sikkert vil give dig opmærksomhed. 

Forårets budbringer: 3 måder at bruge pastelfarver
  • Dine sko, taske og accessoires

Hvis du stadig er lidt bange for at give helt slip på de mørke farver, kan du prøve at peppe dine outfits op med accessoires i pastelfarver. Du kan sagtens føje lidt forår til garderoben ved at kombinere dit ellers mørke outfit med et par sarte sko, en taske eller måske et halstørklæde (let's face it: så varmt bliver det heller ikke i Danmark, så du kan sagtens rocke dit tørklæde hele sommeren). 

Jeg har allerede købt en lilla pastelfarvet sweatshirt, som passer perfekt til et par lyse cowboybukser, men det bliver bestemt ikke det sidste pastel jeg føjer til min garderobe. Måske er du også blevet inspireret? 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG