Festival Outfits: Hvilken Type Er Du?

Af Anne Marie Schulz | Trends | 17-06-2019
Festival Outfits: Hvilken Type Er Du?

Festival Outfits

Måske skal du slå telt op på Dyrskuepladsen i Roskilde, på glamping i Bøgeskoven eller sove på sofaen hos en veninde i Århus når du skal på Northside. Ligemeget hvad gælder det om at finde den helt rette stil til dette års festivaler. 

Det er som om at alt er tilladt når man er på festival - og det kan både være godt og skidt. På den ene side er det helt okay at være fuldstændig ligeglad med hvordan man ser ud, og på den anden side er det også super fedt at give den gas i forhold til sit festival outfit - man kan vel altid bare lade som om man er på Coachella? 

Festival Outfit

Hvilken type er du? 

Som sagt er der mange måder man kan gribe det an på, når man skal pakke til sit festivaleventyr. Vi har forsøgt at indsnævre de forskellige festivaltyper, og måske kan vi give dig lidt inspiration til netop dit festival outfit. 

Den praktiske type 

Den praktiske type har selvfølgelig helt styr på hvor teltpløkkerne skal hamres i, men hun er også forberedt på lidt af hvert når det gælder vind og vejr. Hun hader ikke mudderet, for hun har husket sine gummistøvler, men hun er samtidig også klar til at hoppe en tur i vandet. 

Boheme typen

Det er heller ikke boheme typens første festival, hun har styr på teltet, men hun har også en lidt mere romantisk tilgang til oplevelsen. Hendes tøj er ikke nødvendigvist særlig praktisk - medmindre solen selvfølgelig skinner på fuld knald hele ugen.

Den rockede type

Den rockede type har 100 % styr på sit festival outfit, og det er i hvert fald ikke hendes første gang på Roskilde Festival! Den rockede type husker alle de koncerter hun nogensinde har været til, og kan snakke om det i flere timer. 

Instagrammeren

Instagrammeren, eller hipsteren, drømmer sig med garanti væk til coachella. Mudderet er hendes catwalk, og hendes festival outfits er planlagt ned til allermindste detalje! Hun er ikke nødvendigvis taget på festival for at høre musik, og hun er inderst inde meget skuffet over ikke have fået et VIP-armbånd, men hun ved lige hvilket filter hun skal bruge for at få sine stories til at se perfekte ud. 

Festival Outfit
Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG