Farverne, du skal bruge i foråret

Af Ecem Doğan | Trends | Ads Disclosure | 28-03-2018
Farverne du skal bruge i foråret

Jeg har samlet de mest fashionable farver, der skal tages i brug til foråret. Vi er allerede meget begejstrede over denne sæsons varme og kolde farver. Lad os tage et nærmere kig på farverne!

Pastelfarver

Foråret er sæsonen, hvor vi kan efterlade det sorte tøj i skabet. Jeg er ret vild med blazere, især den klassiske sorte, der går til alt! Med en blazer, kan man hurtigt skabe et fashionabelt outfit, hvad enten du vælger jeans, habitbukser eller en midinederdel. Men i denne sæson ser vi blazeren i rigtig mange smukke og levende farver! De kan bruges med matchende bukser, eller mikse det pasteller. En af vores favoritter, når det kommer til at finde smukt tøj i pastelfarver, er webshoppen Revolve! De har det fineste tøj i alle de smukke farver, du kan tænke dig. 

Pink

Hvem elsker ikke pink? Bare en lille smule. De pinke nuancer, synes jeg, er en af de smukkeste farver, der findes! En blazer i pastelpink er helt klart på min wishlist til foråret. Du kan med stor fordel matche den søde pink blazer med et par lyse jeans, hvid t-shirt og et par chunky sneakers for et virkelig cool og feminint outfit. Glem ikke at matche et par flotte accessories, til at give hele looket prikken over i'et.

Den pinke blazer

Babyblå

Vi ser rigtig meget til denne smukke lyseblå tone i denne årstid. Selvom de blå nuancer, godt kan være lidt besværligt at kombinere, så er det er en farve, der passer til enhver. De babyblå looks, skal du matche med hvid, der vil være en uundværlig farvekombination til dette forår. 

Pastelgrøn 

Denne farve, kendes også under navnet mintgrøn, og er endnu en populær farve i 2018. Mintfarven er en lys, pastelgrøn tone. Smukke bluser, suits og accessories i denne farve vil give masser af liv til denne sæson. 

Gul 

En lys gul eller mere sennepsgul farve til denne sæson ser vi hos nederdele, bukser, bluser og kjoler. En meget modig farve, men et outfit med focus på denne farve kan være så flot! Du kan også matche den gule farve med de andre flotte pastelfarver, som set på billedet foroven!

Turquoise for the win!????????

Een bericht gedeeld door Fashiola (@fashiola_) op

Love EcemEcem Doğan
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG