Få det perfekte monokrome look!

Af Lena Steffen | Trends | Ads Disclosure | 03-12-2018
tøjbutik

Elsker du også et simpelt look, hvor man kombinerer tøj, sko og tilbehør af samme farve? Monokrome outfits er noget af det hotteste for tiden, og det ser ud til at alle fashion-addicts er enige. Men det kan være svært at gå all-in på denne stil, når man ellers har en afdæmpet stil, og ikke vil tiltrække for meget opmærksomhed. Jeg har fundet tre flotte og simple monokrome muligheder frem til dig, som alle giver et originalt look uden at være for meget.

Hvordan sammensætter man et monokromt look??

Når du vil sammensætte et monokromt outfit, som giver mening til hverdag, er det bedst at kombinere grundlæggende tøjstykker og neutrale farver. Da det hurtigt bliver et "kraftfuldt" look, er det sikrest at gå med simple og klassiske stykker tøj, såsom jeans, bomulds t-shirts og andre klassiske materialer og produkter. Jeg vil derudover anbefale dig at gå efter at sammensætte forskellige toner af samme farve, da det vil give din overordnede silhuet mere dybde. Samtidig kan du med fordel kombinere og indarbejde forskellige teksturer i dit monokrome look.

Et vellykket monokromt look:

  1. Vælg grundlæggende tøjstykker af samme farve
  2. Kombiner forskellige nuancer af samme farve
  3. Sæt forskellige teksturer og materialer sammen 

Det hvide look

Jeg elsker dette look, men jeg har svært ved selv at bære det - netop ikke fordi det ikke er smukt, men det virker måske bedre for dem, som er mindre klodsede end mig. Det hvide monokrome look er fuld af power, og kan virke forfriskende både om sommeren og især også om vinteren, hvor du med fordel kan kombinere tungere tøjstykker såsom denim og bomuld. I denne sæson ville jeg vælge et par straight hvide jeans, en simpel skjorte og par sneakers. Herudover ville jeg gå med en mellemlang parkajakke og en beige skuldertaske.

monokromt look, modetøj

Det blå look

Et gennemgående blåt eller endda marine look er helt grundlæggende og samtidig klassisk. Jeg ville for eksempel kombinere en overdimensioneret denimjakke med et par fløjlsbukser, som er meget trendy denne sæson, og en strikket trøje for at tilføje noget blødhed/varme. Til dette look kan du sagtens tilføje eventuelt sko i en anden farve, da det kan løfte det monokrome look.

Réussir son look monochrome

Det røde look

Det røde look er super ekstravagant, men samtidig også rigtig nemt at få til at se fantastisk ud, og du vil bestemt ikke gå ubemærket hen! Jeg anbefaler at du kombinerer et par lette/løse bukser med en overdimensioneret højhalset trøje. Hertil kan du bruge et par flade sorte mokkasiner - vupti, dit look er færdigt!

Her er de tre farver, der fungerer bedst til et monokromt look. Men du kan selvfølgelig prøve dig frem med alle andre farver - for eksempel et look med 100 % beige eller grå. Jeg synes at et monokromt look er super fint og ekstravagant selvom det er simpelt - er du enig? 

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG