Er dette årets farve?

Af Sophie Tarif | Trends | Ads Disclosure | 05-03-2019
Pantone årets farve

Når vi taler om farve, kan vi ligeså godt gå direkte til ekspertkilden - Pantone! Årest farve fra Pantone var i 2018 Ultra violet, og det var bestemt en farve man kunne se overalt i modebilledet, så derfor venter vi selvfølgelig spændt på hvilke nuancer, vi får at se både i gadebilledet og på de store runways i 2019.

 

Så hvad er årets farve fra Pantone for 2019?

Årets vigtigste farve korral

I 2019 skal det hele handle om "Living Coral"

Living Coral eller levende koral, som det nok mere passende hedder på dansk, er en reflektion af positive energier, som strømmer imod os i 2019 - en farve, der lover at give "næring, komfort og en genkendelighed, som får os til at have det rart"...

Living Coral er måske en lidt mindre modig farve en 2018-farven Ultra Violet, men levende koral udstråler lys og nærvær. Levende Koral kan forklares som en mættet orange med en gylden undertone.


Årets farve 2019

Jeg tror helt bestemt at farver kan reflektere menneskelige kvaliteter, og jeg er svært begejstret for årets farve fra Pantone - Levende Koral (eller koral faktisk) er min absolutte yndlingsfarve! Du kan godt forvente at se mig rocke både accessoires, skrive i min koralfarvede notesbog eller drikke vand fra min koralfarvede vandflaske. Dog er det ikke helt så simpelt at få fingrene i ting, som alle har den samme nuance, men nu er du advaret - når jeg leder efter farver til forår og sommer, kommer du til at se meget mere til Levende Koral! 

Okay, nu har vi fundet vores go-to farve for forår og sommer, så vi skal også lige se om vi kan få lidt inspiration fra de andre farver fra Pantone.

Metallic Shimmers

Der er utroligt mange nuancer at vælge imellem, og denne farvepalet er inspireret af den unge generations fascination af alt hvad der er tech og skinnende. Sjovt nok, er det ikke en ny trend, da vi i lang tid har se sko i metalliske farver overalt på de sociale medier.  Nu er det dog ikke længere reserveret til metallisk guld eller sølv, men vi begynder at se et metallisk skær i mørkere toner, som mørkeblå, brun og grøn.

 

Pantones forudsigelser for SS19

Teamet hos Pantone ser hvert år nærmere på hvilke farvetrends, som er populære ved modeshows - men hvad tænkte de om SS19? Så snart foråret rammer os, får vi serveret omkring 12 fantastiske farver, som kan reflektere vores trang til at være modige. Tjek hele rapporten hos Pantone her

Mit gæt er, at vi denne sommer kommer til at se rigtig meget grønt blandet med spændende mønstre  - en rigtig dyb og blød grøn, som man på engelsk ville kalde Pepper Stem. Du hørte det her først, så hold øje med den lækre grønne farve på de store runways. 


Pepper Stem - grøn

Hvad er dine forudsigelser for farvetrends i 2019? Smid en kommentar, og lad os vide hvilke farver, der vil pryde din garderobe næste sæson! 

Love SophieSophie Tarif
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG