Én sort bluse: fire forskellige looks!

Af Gal Dagan | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019

En af mine absolut favoritting i min garderobe, og som jeg altid har mindst en (eller nok nærmere et par stykker) af, er den sorte bluse. Det er en basisting i enhver garderobe, som kan gøre min morgen meget nemmere - den sorte bluse er perfekt både når jeg er træt mandag morgen eller når jeg skal brunche om søndagen. Ligemeget hvilken stil du har, eller hvilket design du foretrækker, så kan du ikke benægte at alle kvinder bare ser godt ud i en sort bluse, som komplimenterer hendes figure og resten af outfittet. 

Har du en sort bluse, og er usikker på hvordan den kan styles? Ingen problemer - i den her blog, viser jeg dig mine idéer til hvordan du kan style en sort bluse til alle lejligheder. 

Mine favorit outfits

En sort bluse: fire looks

Først må du finde den rigtig bluse!

Der er mange designs og modeller at vælge imellem, så vær sikker på at vælge en bluse, der bedst muligt komplimenterer din krop. Hvis du er petit, er det bedst at vælge en bluse, der ikke dækker numsen, men hvis du er lidt højere, kan du sagtens gå efter en lang bluse. Har du lidt ekstra på hofterne er det bedst at vælge en model uden lommer, men er du sporty kan du sagtens gå efter lommer og flere detaljer. 

På Fashiola finder du mange forskellige muligheder, og husk du altid kan filtrere efter farve i venstre side. Nogle af mine absolutte favoritter er fra Peter Hahn - jeg ved de altid har mange forskellige modeller i ALLE størrelser, så der kan du helt sikkert finde noget, der passer til dig!

 

Look #1: Hverdag

Leder du efter et nemt hverdagsoutfit til kontoret eller uni? Nemt! Når du har valgt den sorte bluse, som passer dig bedst, så hopper du i dine yndlingsjeans (en anden vigtig basisting i dit skab, men den blog må vi tage en anden gang), og vupti, dit outfit er færdigt. Tilføj de sneakers du går bedst i, og smid en farverig taske over armen, og du er klar til at udfordre mandagen. 

En sort bluse: fire looks

Look #2: Brunch

Det er søndag og du skal mødes med pigerne til brunch, men du er stadig en lille smule træt fra igår, så du skal finde et outfit, der er nemt at tage på, og som samtidig er behageligt! Kombiner din sorte bluse med et maxiskørt - vælg gerne en modig farve, men hold resten af outfittet simpelt: fx et par flade sko eller loafers og så selvfølgelig din yndlingstaske til at færdiggøre hele looket.

En sort bluse: fire looks

Look #3: Et vigtigt møde

Har du et vigtigt møde på jobbet, eller måske en stor præsentation? Så vil du måske gerne se en smule mere sofistikeret ud. Du kan få en mere business-vibe med en par pæne bukser eller en pencilnederdel. Personligt ville jeg vælge et par bukser, fordi det er mere behageligt. Du kan altid gå med sort på sort, og eventuelt tilføje grå toner i form af for eksempel en blazer. Et par hæle vil færdiggøre looket, og give dig det sidste boost til selvtilliden, og sørge for at din holdning er god!  

En sort bluse: fire looks

Look #4: Middagsaftalen

Måske skal du på date eller bare til middag på den nye fancy restaurant du har læst om? Så er din sorte bluse helt perfekt! Du kan være modig og tage en slip-kjole på udover din bluse, men hvis du vil være på den sikre side, kan du med fordel kombinere blusen med et par bukser med vidde i benene og eventuelt et flot mønster, som vil komplimentere det sorte. Hvis du vælger et mønster kan du sagtens holde resten af outfittet simpelt hvis du ønsker det, men du kan også gå all-in på mønstre og farver!

En sort bluse: fire looks

Som du kan se ovenfor, er en sort bluse alt hvad du har brug for - den passer til alle lejligheder! Find din nye bluse her på Fashiola, og skab selv forskellige outfits alt efter din egen personlige stil. 

Love GalGal Dagan
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG