Det perfekte accessoire til sensommeren

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 26-09-2018
Stråtasken er perfekt til sensommeren

Har du også sendt lange blikke efter bast- eller stråtasker hele sommeren? Bare rolig, du kan stadig nå det. Stråtasker eller basttasker som de også kaldes, er det perfekte accessoire til sensommeren, og helt bestemt også en af mine yndlingsting lige for tiden.  Bast- og stråtasker findes i mange forskellige former og størrelser, så du kan for eksempel vælge en lidt større udgave til strandturen, og en mindre håndtaske eller skuldertaske til sensommeraftenerne eller byturen. Tag for eksempel et kig på det store udvalg hos Revolve

Min top 3 

Som du nok har luret, er jeg helt vild med bast- og stråtasker. Hvis du endnu ikke er helt overbevist finder du herunder nogle af mine absolut favorittasker lige for tiden - jeg gentager: det perfekte accessoire til sensommeren! 

Strandtasken i bast

Selvom sommeren snart er slut, synes jeg stadig godt man kan sporte sin strandtaske i bast. Typisk for strandtasken er, at den er rummelig - anvend den til indkøb, som skoletaske eller til at pifte et kedeligt outfit lidt op.

Den lille basthåndtaske

Den lille håndtaske eller clutch i træ/bast tager os tilbage til 60erne, men selvom trends kommer og går, er der nogle ting, som altid holder ved - så hvis du har gået og beundret din farmors små håndtasker, er du bestemt ikke den eneste! 

Skuldertaske i bast

Skuldertasken er helt klart en Fashiola-favorit! Vi elsker anvendelsesmulighederne for en skuldertaske, og en skuldertaske af bast vil uden tvivl gøre din sensommer lidt mere stilfuld - så skynd dig inden det er for sent. 

Hvordan styler du en bast- eller stråtaske? 

Mit bedste tip til at style en basttaske er, at vælge en afslappet stil, måske endda lidt boheme, hvilket altid gør sig godt i sensommeren - tænk flagrende og lette kjoler i afdæmpede farver. Du kan dog også gå en lidt anden vej, og sætte din stråtaske sammen med en kort læderjakke  og et maxiskørt - stadig afslappet, men med langt mere attitude! Klassiske looks, som altid holder, og som bestemt altid vil være en del af min sensommerstil.  Min konklusion er altså, stråtasken er det perfekte accessoire til sensommeren! 

Sensommer part 2
Nyd sensommeren
Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG