Det første forårslook - pufærmer og cykelshorts?

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019
pufærmer

Jeg elsker foråret, og især de allerførste varme dage hvor det virker som om hele Danmark kommer udenfor. Den mindste lille solstråle kan få os til at valfarte til Netto efter rosévin og kolde øl om foråret, men der er en anden lille detalje som jeg sætter ekstra stor pris på, og som jeg har set lidt nærmere på i denne blog - det første forårslook! 

Vi har ventet hele vinteren på at smide de store jakker, tørklæder og sweatre, og det er nu vi skal vise os frem. Parken bliver omdannet til en catwalk, og folk ser efter min mening altid helt fantastiske ud på de allerførste forårsdage. Det er nu man finder kjolen frem, som man købte på udsalg i Januar, eller den nederdel man endelig kan passe forbi man har arbejdet hårdt i træningscenteret hele vinteren.

Det er også som om folk er lige lidt mere modige på de der første varme dage, man tester lige stilen for den kommende sommer. Folk er fulde af farver, nye trends og det er generelt bare som om I allesammen er lidt mere sexede og cool end ugen før da det stadig var gråt og kedeligt, og engangsgrillen endnu ikke var kommet på tilbud.

Sommerkjolen

Du ved sikkert allerede godt hvilken kjole, som passer allerbedst til din kropstype, altså er du æbleform skal du går efter A-snit, og er du en pære skal du gå efter slå om-kjolerne osv., men nogle gange må man godt lægger konventionerne på hylden! Hvis vi kigger på trends for sommeren 2019 bliver kjolerne fulde af detaljer som flæser, pufærmer, tætte læg eller store sløjfer, så du skal bare slå dig løs. Hvis du ikke er så meget til kjoler, kan du gå efter en bluse med pufærmer, en nederdel med læg eller generelt andre store detaljer. 

Batik

En anden trend som også er at se på de store catwalks når designerne lige nu præsenterer deres nye kollektioner er batik eller tie-dye som det hedder på engelsk. Batiktryk trækker referencer til hippiernes storhedstid, og kommer tilbage i modebilledet engang imellem. Det er en sjov trend, som man helt sikkert kan få meget sjov ud af dette forår, men jeg spår det ikke til at blive den trend vi ser mest til rundt omkring i de danske parker, dog er det et godt alternativ til de store pufærmer og lignende.

Shorts

Da modeugen sluttede sidste efterår var der ingen tvivl om at cykelshorts havde fået en renæssance, og vi så alle slags lår klemme sig ned i et par stramme shorts i alle farver. Cykelshortsene får vi helt sikkert også at se dette forår, men det kræver alligevel noget selvtillid at rocke et par meget stramme cykelshorts, så hvis det ikke lige er dig skal du ikke fortvivle - der bliver shorts til alle her til foråret!

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG