Denim trends: Løse jeans

Af Janni Hansen | Trends | 08-05-2017
Denim trends: Løse jeans

Jeans trenden, der tager os lidt tilbage i tiden, er klart de løse jeans. Selvom skinny jeans har været min favorit inden for jeans, i de sidste rigtig rigtig mange år, så er jeg nu så småt begyndt at få øjnene op for en mere behageligere jeans trend, nemlig jeans med løs pasform!

Der findes selvfølgelig mange forskellige slags jeans, og vi har alle hver vores favorit. Men vi kan vidst alle blive enige om, at det aldrig er helt nemt at få skinny eller slim jeans på? Så derfor byder jeg denne trend yderst velkommen! Løse jeans fås i mange forskellige styles, og jeg har samlet et lille udvalg af mine favoritter inden for løse jeans herunder:

Mom jeans

Disse jeans kommer i en højtaljet variation og så har de en løsere pasform, uden at være alt for løse. What’s not to like? Match dem med en simpel t-shirt og et par sneakers, og du har et stilfuldt og virkelig behageligt outfit!

Boyfriend jeans

Denne trend kommer som regel i en mere low-mid waist pasform, og så er de dejlig løse. Der er ingen fare for ikke at kunne få dem på. Her kan du lave et opsmøg på bukserne, og matche med et par ankelstøvler og en skjorte for at opnå et pænt, men stadig afslappet look.

Så der er hvert fald ingen tvivl om, at jeg skal have anskaffet mig et par (måske to!) løse jeans, så jeg kan lade mine skinny jeans ligge i skabet, bare en gang imellem…

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG