Denim til sommer

Af Philippa Jones | Trends | 04-08-2017
Denim til sommer

Vi ved, hvad du tænker, hvem vil have jeans på, når det er varmt udenfor? Men let’s face it, det er desværre ikke så ofte, at det er så varmt i Danmark, at man ikke kan have jeans på! Men denim er så meget mere end blot et par jeans. Fra shorts til skjorter, hører denim helt sikkert hjemme i din sommergarderobe.

Denim til sommer for mænd og kvinder

Både mænd og kvinder har nogle fantastiske muligheder for at få mere denim til deres sommer look. For mænd elsker vi stadig denimskjorten, matchet med en helt ny t-shirt. For kvinder er denimnederdele tilbage som et absolut musthave, og vi kan simpelthen ikke få nok.

Denimnederdele

Denimnederdele er så in! Fra de korte mininederdele til en med blomsterprint, så er der et stort udvalg af perfekte denimnederdele til sommer. Vi elsker i øjeblikket broderede nederdele, der ville gå perfekt til en brunch med pigerne eller måske på en date. Hvis du går efter en mere cool og rå nederdel, anbefaler vi, at du matcher den med en simpel t-shirt.

Jeans til sommer

Ja, jeans kan også gå på en sommerdag! Vi ved alle, at vejret er mindre end ideelt i løbet af sommeren i Danmark, så sørg for at have styr på basistøjet i tilfælde af kulde med et helt par lækre skinny jeans. Vælg et simpelt par, som du kan style sammen med nogle høje sandaler og en statement bluse.

 

Denim til sommer for mænd

Mænd kan også være en del af denim i sommer-bølgen! Vi elsker et par jeans med en t-shirt til et afslappet sommer look. Når det er lidt varmere, skift jeans til et par shorts i denim. Bliver vejret lidt køligt, så tag en lys denimskjorte over din t-shirt til et stilfuldt look.

 

   

Love PhilippaPhilippa Jones
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG