Den moderne mand: De største trends for efterår og vinter 2019-2020

Af Sophie Tarif | Trends | Ads Disclosure | 04-10-2019
Den moderne mand: De største trends for efterår og vinter 2019-2020

De største trends for efterår og vinter 2019-2020 giver mænd mulighed for at vise deres maskuline og hårde sider, hvis de vil. Dette efterår vil vi ikke længere se kønsneutralt herretøj, men meget maskulinitet. Nogle nøgleord, der gælder for efterårets herremode, er: friluftsliv, cowboy og kombinationen klassisk & sporty.

Den moderne mand: De største trends for efterår og vinter

Jeg har allerede sagt, at dette års herremode 2019 består af mere barske elementer. For eksempel Western-inspirerede jakker og støvler, skindjakker, oversize jeans og skjorter, samt cool udendørstøj og sporty tilbehør. I mænds trendbillede ser vi for eksempel mange hatte, løstsiddende tøj, tykke jakker og chunky sneakers. Se her for de største trends i efteråret og vinteren 2019-2020.

  • Outdoor

Efterår- og vinter trends i år og næste er tydeligt inspireret af outdoor-aktiviteter. Blandt mode for mænd i 2019 er vandrestøvler, dunjakker og vindjakker trendy. De store modehuse som Armani og Gucci, som ellers ikke er kendt for at have outdoortøj som en del af deres portefølje, har i år produceret deres egne vandretøvler. Foruden støvler anvendes outdoorjakker, såsom vindtætte parkaer og store vinterjakker. Det fine ved denne trend er, at disse robuste herretøj faktisk passer godt til dansk vinter, så det er ikke kun moderigtigt, men også smarte køb til mænd i år.

  • Fåreskind

Fåreskindsjakken er klassisk og måske den allerbedste vinterjakke. Invester i en fåreskindsjakke af kvalitet, og den vil holde dig varm for livet. Der er mange varianter af fåreskindsjakken; pilotinspireret, frakker eller denimjakker med læder i kraven. Du finder også varianter i imiteret læder og pels. Style dit outfit af flere elementer af læder sammen, og kombiner skindjakken med et par seje læderstøvler og måske en taske. Fåreskindsjakken er et af de fineste herretøj og et ægte must-have dette efterår!

Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Nuancer af brunt

Brun er sæsonens vigtigste farve og er også en af de nævnte farver i tidligere blogindlæg om, hvilke farver der gælder i efteråret. Her handler det om varm brun og beige, og jeg anbefaler dig at købe en frakke i en af disse nuancer. Blandt mænds vinterjakker er uldfrakke altid en rettidig og holdbar beklædning, som garanteres bruges år efter år. Hvis du ikke er en typisk frakke-type, kan du også gå efter en bomberjakke eller en sej blazer.

Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Klassisk & sporty

Der er ingen tvivl om, at træningstøj og sportslige sko er blevet en del af herremode i 2019, og at vi i vid udstrækning inkluderer sportslige elementer i vores hverdagsstil. Hvad der gælder for den moderne mand i 2019 er at blande det mest klassiske med det sportslige. Med dette mener jeg at kombinere den klassiske herrejakke med hoodies og sneakers, eller jakkesæt og løbesko. Her skal du bare bruge elementer i din egen stil for at tilføje sporty touch. Og glem ikke; alt er lov!

Herrmode 2019: De största trenderna för höst och vinter
  • Rapkultur

Rapmusik har været populær i årtier, og det er ofte tilfældet, at gadetrends forekommer inden for rap-kultur. Rapmusik er stadig storartet i Danmark, så det er ikke underligt, at rap-kultur også har indflydelse på modebilledet. Som et resultat har hatte, store hoodies, chunky sneakers og baggy bukser fået en vigtig position blandt de største trends i efteråret og vinteren 2019-2020. Du kan finde denne stil blandt store amerikanske rappere, såsom Kanye West og Jay-Z.

  • Cowboy

Denne trend er det modsatte af rap og street fashion, og her finder du ingen caps eller løstsiddende herretøj. Western-inspireret mode inkluderer læder, frynser, veste, hatte og denimskjorter. Det handler ikke om at klæde sig kostymete, men om at integrere Cowboy-inspirerede elementer i din stil. Ideelt set bør du holde din grundlæggende stil, og tilføje detaljer såsom et par støvler eller denimskjorte, og du kan selv vælge, hvor dristig du vil klæde dig.

Love SophieSophie Tarif
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG