Den lyserøde tråd?!

Af Macarena Quinzaños | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019
Den lyserøde tråd?!

If you can't beat them, join them - er det ikke det man siger? Det beskriver i hvert fald mit forhold til farven pink. Jeg har nægtet det i mange år, men efterhånden har jeg tilføjet nogle lyserøde eller pink tøjstykker til min garderobe. Bedre sent end aldrig kan man sige, men jeg fortryder det slet ikke! 

Du kan næsten ikke have undgået at lægge mærke til pink de seneste par år, da selv vores kronprinsesse er hoppet med på trenden ved flere lejligheder, og hvem har ikke beundret Oh Lands flotte lyserøde hår på TV2 fredag aften? Pink er blevet det nye sort, og denne sæson har vi set både jakker og støvler i pink, så mon ikke vi også får en masse lyserøde kjoler at se her til foråret? 

Det behøver ikke være kikset

Jeg har nok altid været lidt nervøs for at ligne en poptøs fra sidst i 90erne eller generelt se kikset ud i lyserødt tøj, men jeg har lært at det hele kommer an på hvordan du styler dit tøj, og hvilken nuance af pink du vælger. Du kan sagtens vælge at klæde dig i pink fra top til tå, men du kan også mikse dit pink tøj med andre farver og materialer/teksturer. Prøv dig frem, jeg lover du også kommer til at elske pink! 

Casual: pink & grå

Hvis du vil starte med at føje pink til din garderobe, er det måske en god idé at starte stille og roligt med et afslappet og casual outfit. Et nemt sted at starte er at kombinere dine lyse jeans med en sart lyserød t-shirt og et par sneakers, og samtidig tilføje accessoires i andre pink nuancer. Hvis du vil starte lidt vildere, kan du selvfølgelig også forsøge dig med en pink jakke ligesom Oh Land! 

Sexet: pink & sort

Hvis du vil springe ud i et mere sexet pink outfit, kan du se efter en lidt mørkere nuance, som fx fuschia, og kombinere det med en sort pencilnederdel. Sort og pink giver et sexet og udfordrende look, som bestemt vil overraske positivt. Husk at tilføje andre små pink detaljer i dine accessoires! 

Trendy: pink & rød

Kombinationen af lyserød og rød er ikke for alle, da det kan virke overvældende, men det kan sagtens fungere! Du behøver ikke være lyserød og rød fra top til tå, men du kan for eksempel kombinere en rød nederdel med pink hæle (eller omvendt) og en hvid t-shirt eller sweater til. Men glem ikke tasken og dine accessoires! 

100 % pink

Jeg elsker monokrome looks hvor alt har samme farve i forskellige nuancer, men jeg ved ikke jeg tør bevæge mig ud i et komplet pink look, selvom jeg synes det ville være helt fantastisk. Det betyder altså at alt fra sko til taske, kjole og accessoires skal være pink. Hvis det var mig, ville jeg dog tilføje en lille ekstra detalje med noget andet end pink, det kunne for eksempel være en denimjakke eller et par sko med dyreprint, hvor sidstnævnte helt sikkert ville give dig opmærksomhed og gøre dit outfit lidt sjovere. 

Byturen: pink & sølv

De fleste outfits ovenover kan anvendes til dagligt både på arbejde og i skolen, men skal du til fest eller i byen synes jeg du skal overveje at kombinere en lyserød kjole med lidt glitter og glimmer af sølv. Du kan også prøve at kombinere et lyserødt jakkesæt med sølvfarvede stilletter og et par flotte store øreringe også i sølv. Sølv og pink passer rigtig godt sammen og giver dig et festligt look som kan anvendes ved alle festlige lejligheder. 

Så konklusionen er således: Jeg har fuldstændig overgivet mig til pink og lyserødt tøj, og det behøver ikke være kikset, og jeg er ikke en lille pige, som kun går op i enhjørninge og ponyer - jeg er en voksen kvinde i lyserødt tøj, og jeg er vild med det! Jeg håber du også er blevet inspireret til at prøve at tilføje lidt pink til din garderobe også. 

 

Love MacarenaMacarena Quinzaños
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG