De hotteste it-items lige nu

Af Nicolina Bengtsson | Trends | 07-02-2018
Hotteste it plaggene akkurat nå!

It-items lige nu! 

I denne blog har jeg listet de absolut hotteste must-have trends, der er lige nu. Jeg har samlet mine og Fashiola teamets favoritter af it-items, der findes for foråret. 

Gucci bælte

Det mest perfekte bælte lige nu (efter vores mening) er Gucci bæltet. Det fine, enten guldbelagt eller sølv, GG emblem matcher det ellers simple læderbælte super flot. 

Beret eller Baker Boy hatten

Vi vidste vidst ikke, at Emil fra Lønneberg eller stereotypen af en Parisienne skulle være fremtidens inspiration for stilen i foråret 2018. Men det er lige præcis det de er. Beret'en og Baker Boy hatten er it-hovedbeklædningen lige nu, som bare må være en del af garderoben dette forår.

90s solbriller

Forbered dig til sommeren og shop et par solbriller hjem til garderoben. Men det skal ikke være, hvilke som helst slags solbriller, hvis du skal være med på de nyeste trends... Så skal du gå efter de smalle firkantede 90'er solbriller eller cat eye-shaped solbrillerne. 

HÅNDtasker

Der findes mange forskellige smukke håndtasker at vælge imellem, men det som er virkelig in lige nu er de tasker, som virkelig er håndtasker og som kan bæres i hånden eller hænge på underarmen i hanken. En klar favorit hos Fashiola er Peekaboo tasken fra Fendi!

 

Faux fur

Faux pels har virkelig været på tapetet det seneste år, men for foråret tager vi faux fur jakker og accessories til helt nye niveauer. Klare og stærke farver er et hit, så vi råder til at gå efter rød, lyserød eller hvorfor ikke en leopard printet faux pelsjakke?   

Suits

Jakkesæt er virkelig hottere end nogensinde og det matchende sæt er Fashiola's absolut favorit! Match et par habitbukser med en matchende blazer. Vores bedste tips er et gå efter et cool mønster, enten blomster eller et ternet sæt. Noget vi kommer til at se i foråret er også de ensfarvede jakkesæt i en fin baby lyserød eller lyseblå farve.

Chunky sneakers

Leder du efter et par nye sneakers, så er sæsonens mest trendy sneakers de chunky, store og næsten lidt klodsede modeller. Fashiola's favoritter finder du her!

    

Love NicolinaNicolina Bengtsson
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG