De bedste juli-køb

Af Janni Hansen | Trends | 03-07-2017
De bedste juli-køb

Her hos Fashiola, er det nok ingen hemmelighed, at vi er ret glade for mode og shopping! Vi er alle meget forskellige i vores stilarter og bliver tit inspireret af hinandens outfits her på kontoret, og det er sjovt at eksperimentere med stilen, og mixe og matche forskellige styles.

Derfor har jeg besluttet mig for at lave et lille interview med nogle af mine skønne kollegaer, for at kunne inspirere jer med deres mode favoritter til juli måned!

Fashiola teamet: det skal vi købe i juli

Vi taler rigtig meget om shopping hos Fashiola, og vi snakker rigtig meget om mode, de nyeste trends og hvad vi mangler i vores garderobe. Jeg har spurgt fire piger fra kontoret om de vil medvirke i mit lille interview og dele, hvad det de skal ud at købe i juli måned, som de ikke kan undvære! Jeg har spurgt Lene, Nina, Alicja and Lena om dette, så læs med nedenfor.

Lene

“I juli måned, og i sommeren generelt, der mangler jeg et par lækre sandaler. Det skal gerne være et par sandaler med lidt hæl, som kan bruges til sommerfesterne! Derfor går jeg efter en tykkere hæl, eller en kilehæl, der kan klare sommerfesterne, der foregår i haven. De skal også være behagelige, så de også kan bruges i hverdagen”

Nina

“Jeg er stor tilhænger af crop toppe, og jeg kan ikke få for mange. Om sommeren går jeg næsten ikke i andet en crop toppe, og de kan matches med et par højtaljede bukser, ripped jeans eller nederdele, og super nemme at style uden at bruge for meget tid på at sætte et sommeroutfit sammen.”

 

Alicja

“Jeg mangler en taske, i medium størrelse, der kan have de vigtigste items, når jeg er på farten. Der skal være plads til pung, mobil, nøgler, håndcreme, det vigtigste make up, briller og notesbog. Jeg kunne godt tænke mig en i en frisk og sommerlig farve, så det er både et praktisk og fashionable køb jeg er ude efter i juli.”

Lena

“I min garderobe, synes jeg, at jeg mangler en smuk bluse med off shoulder. Det giver et rigtig fint, feminint og romantisk look, og er det perfekte item til sommeren. Jeg går efter en off shoulder bluse i en lys nuance, gerne lyseblå. Den kan matches med et par pæne bukser eller en nederdel, og kan bruges både til hverdag og fest. Derfor skal jeg ud at købe en off shoulder bluse her i juli”

  

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG