Copenhagen Fashion Week: Streetstyle

Af Anna Øverås | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019
Street style københavn

Copenhagen Fashion Week er nyligt overstået, og jeg har derfor set lidt nærmere på hvilke streetstyle trends, der blev spottet på gaden. 

Street Style København

Streetstyle er blevet mindst ligeså vigtigt som det, der rent faktisk foregår på catwalken, og det er tit her jeg finder mest inspiration til fremtidige indkøb! Jeg har lavet en kort list over mine helt store favoritter fra dette års Fashion Week i København.

Tern

Siden efteråret har vi set tern alle steder, og det ser ud til at fortsætte. Den klassiske og mest udbredte version er en oversize jakke med store tern i mørke farver, men anything goes! Du kan endda mikse og matche dine tern hvis du har lyst, og opnå den helt rette streetstyle.

Jakkesæt til kvinder

Endnu en trend som ser ud til at hænge ved, og hvorfor ikke? Et velsiddende jakkesæt kan give power til enhver kvinde! Vælg et sæt i en usædvanlig farve og gør et rigtig statement. Det gode ved et jakkesæt er også at du ikke altid behøver bruge begge dele, du kan i stedet vælge at matche dine bukser med en skjorte uden blazer, men hvis du ikke har mod på et iføre dig et helt jakkesæt, kan du måske nøjes med en blazer

Smørstang & Pastelfarver

Er dit instagramfeed også blevet fyldt af pastelfarver og lyse monokrome looks? Jeg ser nærmest ikke andet end pastelfarver for tiden. Jeg er samtidig stødt på begrebet stick of butter, som beskriver et mestendels beige/brunligt outfit. Det kan måske virke lidt kedeligt, men jeg lover at det virker! 

Perler

Perler kan bruges til alt! Sæt dem i håret med et retro inspireret hårspænde, på trøjen som en broche eller pynt eller find en taske med flotte perledetaljer. Jeg er vild med perler, og jeg glæder mig til at shoppe vintage perlesmykker, så jeg kan matche min bedstemor. 

Streetstyle Copenhagen
Love AnnaAnna Øverås
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG