Copenhagen Fashion Week 2019

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 28-01-2019
Copenhagen Fashion Week 2019

Copenhagen Fashion Week 2019 er lige på trapperne (29. jan. - 1. feb.), og der er mange nye kollektioner du kan glæde dig til. Hvad mon vi får se i år? Bliver det pufærmer, militærstil eller har designerne kigget ekstra meget på pantones farvevalg for 2019

I år kan vi se både nye og mere etablerede mærker vise nye kollektioner, og flere af dem kan du finde lige her på Fashiola! Jeg har kigget nærmere på nogle af mine yndlingsmærker lige her.

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten blev startet i 1999, og er siden vokset til et af de mest kendte danske tøjmærker. Jeg elsker deres kreative stil, som altid udfordrer konventioner om farve, mønstre og stil. 

Ganni

Da Ganni blev startet havde man fokus på strik, og det er også det vi bedst kender Ganni for i dag - lækre striktrøjer. Hos Ganni er der højt til loftet, og tøjet giver plads til din personlighed og stil. 

Lala Berlin

Hos Lala Berlin har man uden tvivl formået at fange Berlins til tider kaotiske men også helt specielle stil i et mærke som udtrykker storbyens frækhed, men som samtidigt er elegant og smart. Lala Berlin har kant, men det passer perfekt til danskerne. 

ROTATE

ROTATE er et forholdsvist nyt mærke, som blev startet af to stylister/influencere i København. ROTATE har fokus på kjoler, og er der noget bedre end en ekstravagant kjole? 

Streetstyle og tendenser

Men noget af det allerbedste ved Copenhagen Fashion Week er ikke altid det, der foregår på catwalken - København bliver fyldt med modeglade, og ikke mindst moderigtige mennesker i alle aldre, som gør gaderne til deres egen lille catwalk. Min kollega Anna havde sidste år helt styr på de største tendenser, der fulgte Copenhagen Fashion Week, og mon ikke hun også er på pletten i år? 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG