Chunky sneakers

Af Sophie Tarif | Trends | 06-03-2018
Chunky sneakers og hvordan du styler dem

Chunky sneakers er den store sneakertrend i 2018. Chunky sneakers er sneakers med en tykkere og mere robust sål og med et vintage touch. Denne type sneakers bliver også kaldt "dad sneakers" og det er vel mest fordi i 90'erne, plejede mænd i 40 års alderen at bruge dem. Nu ser du trendy og hippe fædre gå rundt med Stan Smith sko, men i 90'erne gik de altså med chunky sneakers. Denne sko var nok ikke brugt som et bevidst modevalg, men nok mere fordi de var behagelige at have på i hverdagen: de er solide og bliver ikke lige sådan slidte. Chunky sneakers har en tyk sål og et sporty udtryk.

Chunky sneakers i 2018

Chunky sneakers kommer du til at se overalt denne sæsnon. Bare se de chunky sneakers fra Balenciaga, Vetements og Raf Simons. I tillæg til disse designersko, ser du også en del sko som er vintage inspireret. For at nævne nogen, er de at finde hos Nike, New Balance og Fila for eksempel. Nedenfor ser du sneakers som er kommet tilbage fra de glade 90'er, men i nye moderne modeller.

Hvordan styler du chunky sneakers

Chunky sneakers kan kombineres på mange forskellige måder. Du kan for eksempel kombinere skoene på en ungdommelig måde ved at kombinere dem med et par culotte bukser eller et par sportstights med en oversized hættetrøje til. Eller så enkelt som et par jeans og en kasket. Vil du give chunky sneakers et mere voksent udtryk? Så kan du også kombinere skoene med en midinederdel, med en cardigan og en lækker clutch til. Her er det bare at eksperimentere!

Love SophieSophie Tarif
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG