Bliv klar til Copenhagen Fashion Week 2019!

Af Anna Øverås | Trends | Ads Disclosure | 01-08-2019
Bliv klar til CPH Fashion Week!

To gange om året samles folk fra modebranchen heriblandt også influencere fra ind- og udland i København til CPH Fashion Week. Influencere kommer ikke bare for at se på, men i høj grad også for at blive set, og influencerne sætter i høj grad dagsordenen for hvad alle vi andre kommer til at have på eller sukke over i butikkerne det næste stykke tid, og vi kommer ikke udenom at influencere efterhånden har fået stor magt indenfor modebranchen. 

Få det rette influencer look!

Det kan godt være du ikke er inviteret, eller du måske ikke engang er i nærheden af København når der afholdes Copenhagen Fashion Week 2019, men det behøver dine instagramfølgere jo ikke at vide?! 

Vi har skabt to influencer looks herunder, som du også nemt kan genskabe derhjemme med din egen garderobe, eller du kan tilføje lidt ekstra elementer - måske finder du noget du ikke vidste du manglede. 

Influencer summer look

Cykelshorts & Løbesko

Det seneste år har vi set influencere over hele verden klemme lårene ned i et par stramme cykelshorts, og ikke fordi de har meldt sig til PostDanmark Rundt, men nærmere fordi de skulle til Fashion Week. Det kan måske virke lidt skræmmende når man første gang overvejer om man mon kan få lårene ned i et par meget stramme shorts, men jeg har endnu ikke set en kvinde (uanset størrelsen på hendes lår), der ikke kunne rocke det - det handler om attitude og stil! Løbeskoene har fået samme skæbne som cykelshortsene, og personligt glæder jeg mig over det retro-inspirerede look.

Hatte & Accessoires

Hvis du skal ligne en rigtig influencer, må du have styr på dine accessoires! De nemmeste at gå til er nok tasker, men du kan løfte hele dit look med en hat eller de rette smykker. Du behøver ikke købe den dyreste designertaske du kan finde, forsøg i stedet at finde noget, som passer til din specifikke stil men som måske samtidig stikker lidt ud i forhold til farve eller form. 

Bliv klar til CPH Fashion Week! Influencer look.
Influencer efterår look

Jakkesæt & blide farver

Hvis du er kommet igennem det seneste år uden at købe en ny blazer eller et helt jakkesæt, så synes jeg det er virkelig godt klaret, for det er efterhånden svært at komme udenom pastelfarvede eller ternede blazere. Personligt har jeg tilføjet en vintage ternet blazer fra Burberry og en oversize blazer (tyvstjålet) fra min fars skab til garderoben i år, men jeg leder stadig efter den perfekte pastelfarvede jakke. Jakkesættet er et powersæt, og du vil uden tvivl løbe med al opmærksomheden - både på gaden og på instagram! 

Love AnnaAnna Øverås
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG