5 Must-Buys til Black Friday & Cyber Monday 2019

Af Annabel van Eijk | Trends | Ads Disclosure | 29-11-2019
5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday

Nedtællingen til Black Friday og Cyber Monday er officielt startet! Der er så mange gode rabatkoder og tilbud, så det kan være vanskeligt at vide, hvor man skal starte. "Skal jeg købe det Gucci bælte, jeg har ønsket mig i tusind år? Eller måske skulle jeg prioritere en ny vinterjakke? Eller hvad med nye støvler?" Lyder det velkendt? I år er vi her for at hjælpe dig med at planlægge bedre, så du ender med at købe ting, du kan have i mange år. Målet er at undgå dårlige køb som følge af shopping på impuls!

Black Friday har et lit dårligt omdømme, fordi det er en dag, der kan fremme spontan og uagtsom shopping, men hvis du planlægger godt, er der gode grunde til at købe et par ting. Se i garderoben og tænk over, hvad du faktisk har brug for. Du skal ikke have dårlig samvittighed, hvis du unner dig noget luksuriøst, som normalt er lidt dyrt, hvis tilbudet er godt! Derudover er Cyber Monday en fantastisk mulighed for at færdiggøre nogle af dette års julegaver!

Tjek Ellos 'salg i løbet af Black Friday og Cyber Weekend, da de tilbyder op til 50% rabat + 5% rabat på kvinder, mænd og børneprodukter. Ellos har nu nedsatte priser på over 10.000 produkter og snesevis af kendte mærker, og du finder nye tilbud hver dag! Tilbudet gælder indtil søndag 1. december.

Hvad skal man købe på Black Friday?

  • Jeans

Der er jeans, og så er der jeans-som-jeg-aldrig-vil-tage-af-igen jeans! Du ved, hvilke jeg mener. Dem, der er elastiske og behagelige, der ikke er for stramme i taljen, men som sidder som syet til din numse. Disse jeans er ofte lidt på den dyreste side, så dette er et køb, der skal foretages, når der er Black Friday udsalg! Hvis du har et par slidte jeans, kan du måske bestille den samme online i løbet af disse vilde salgsdage. Eller du kan lige så godt bestille to par med forskellige vask eller farve, netop fordi du aldrig finder lignende jeans nogensinde igen!

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Festkjoler

Året er virkelig fløjet afsted, og festsæsonen er lige rundt om hjørnet. Inden du ved det, er julebordsæsonen i gang, og du er for travlt med julehandelen og festlighederne til at finde det perfekte outfit. Derfor skal du undgå panik i sidste øjeblik og shoppe den perfekte festkjole, mens du har tid, og den er på udsalg!

Den smarteste ting, du kan gøre, er at shoppe efter en klassisk og tidløs silkekjole, som du kan bruge til en række fester, og snarere variere smykkerne og skoene, som du styler dit outfit med, så udseendet bliver anderledes. Et ekstra tip til dig; kjoler med puffærmer er også et must-have dette år!

  • Boots

Et par gode støvler er normalt altid investeringen værd! Klassiske Chelsea-støvler, lange støvler eller nogle Cowboy boots; Du har muligvis ikke brug for dem alle (det er lov til at drømme), men at købe et par nye støvler til halv pris af det normale er helt okay!

Vælg et par, som du kan forvente at bruge mindst i de næste to år, ikke kun et par, du synes er seje lige nu. De skal være så behagelige som et par sneakers og lette at style til din garderobe, så et par klassiske sorte eller brune læderstøvler er altid et sikkert kort.

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Designertasker

Hvis du nogensinde har været på udkig efter en undskyldning for at bruge dine besparelser på en designertaske, så er det nu. Er der nogen bedre mulighed for at købe den klassiske taske, du har ønsket dig så længe, end nu, når den er på udsalg? Jeg siger ikke, at du skal bruge alle dine besparelser, men jeg siger ikke, at du ikke skal...

Uanset hvad du vælger at gøre, kan det altid være smart at holde sig informeret, når det kommer til de ikoniske tasker fra Coach, Marc Jacobs, APC & Gucci. Pludselig er de på tilbud!

5 Must-Buys till årets Black Friday & Cyber Monday.
  • Frakker

Hvis du ønsker en ny frakke, kan dette være det rigtige tidspunkt at købe dette varme, hyggelige, stilfulde tøj, som du ikke kan leve uden. Her hos Fashiola finder du et stort udvalg af frakker på udsalg, uanset om du leder efter en i uld eller i pels.

Är du redo för årets Black Friday & Cyber Monday: 8 Must Buys till garderoben!
Love AnnabelAnnabel van Eijk
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG