Badetøj: 3 trends denne sommer

Af Juuli Lilleberg | Trends | Ads Disclosure | 17-06-2019
badetøj trends

Jeg ved godt det ikke er sommer endnu, men allerede nu kan du finde de nyeste trends indenfor bademode i butikkerne. Jeg hungrer efter sommer, sol og sandstrande, og jeg glæder mig til at shoppe efter årets bikini eller badedragt. Jeg ved ikke med dig, men selvom jeg har allerede alt for mange bikinier i skuffen, kan jeg ikke få nok! Hvad enten du vælger at købe dit badetøj på nettet eller du vil prøve den i butikken først, er udvalget stadig virkelig stort, så her har jeg samlet min top tre trends indenfor badetøj i 2019. 

Trends for 2019

Der findes mange forskellige stile og trends, som kan gøre dit valg mere vanskeligt. Derfor har jeg samlet min top tre trends indenfor bademode i denne sæson. Der er noget for alle i min top tre, så jeg håber du også finder din næste favorit! 

Retro

Ligesom med alt andet er retro også en af de største trends for badetøj næste sæson, og 90erne sejrer stadig som en af de mest dominerende trends. Dette betyder samtidig også store logoer, klassiske sportsmærker, farver og helt igennem coolness.

Farver

Farver hitter helt vildt for tiden, og lige nu er pink en af de vigtigste trends, men for den kommende sommer kommer vi efter alt at dømme også til at se meget mere gult i bademoden - jeg er helt med på den, og jeg synes vi allesammen burde klæde os som små solstråler på stranden! Når jeg leder efter en ny bikini eller badedragt, er H&M altid et af de første steder jeg kigger! Jeg ved de altid har styr på nye trends, og jeg finder altid noget jeg kan lide til en overkommelig pris. 

Badetøj: 3 trends denne sommer

Dyreprint og Camouflage

Tøj med dyreprint og ikke mindst camouflage mønster har hittet helt vildt de sidste par år, og vi har især set meget af det sidste efterår og denne vinter. Bare rolig, trenden fortsætter uden tvivl, og jeg ved du kommer til at se helt fantastisk ud i din nye badedragt med dyreprint! 

Love JuuliJuuli Lilleberg
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG