6 efterårsfarver du vil elske

Af - Alicja - | Trends | Ads Disclosure | 26-09-2018
Høstfarger du vil elske!

De store modehuse har allerede udvalgt årets efterårsfarver for 2018. Derudover publicerer Pantone Fashion Institute en årlig oversigt over farvetrends, baseret på observationer gjort under London Fashion Week. De farver som vises på catwalken er en indikator på hvilke farver, som gælder indenfor alle områder af design. Nedenfor giver jeg dig efterårets top 6 farvetrends 2018 baseret på de største designerne og deres efterårskollektioner, og Pantones Fashion Color Trend Report. Stay put!

  • Sennepsgul 

Sennep og varme gule farver står højt på listen over farvetrends 2018. Gult forlænger følelsen af sommer, og for dem, som ikke vil opgive farver i de kolde måneder, er denne farve klart at anbefale. I kombinationer med læder og velour vil sennepsgult helt bestemt være cool. Jeg synes også at denne gulfargen er fantastisk i kombination med silke. Du kan helt enkelt lade dit outfit blive domineret af farven, som for eksempel med en sennepsgul silkebluse. Hvis du er mindre eventyrlysten kan du brugen farven som accessoire: håndtasker, smykker og øreringe, sko eller et tørklæder.

  • Dyb grå

Gråtoner har altid spillet en rolle i modeverdenen, men i år snakker vi om den lidt depressive grå farve – nemlig den dybe gråtone. Denne farve passer perfekt til strik, og dermed til tøj som striktrøjer, højhalsede og store tørklæder.

  • Flaskegrøn

Den dybe grønne tone er også blant de mest trendy farver i 2018. Flaskegrøn er en nydelig farge, som er cool på en nederdel af ruskind, satin og andre skinnende materialer. Jeg har blandt andet en flaskegrøn ruskindsnederdel, som jeg bruger om sensommeren uden strømpebukser, men som er ligeså fin med tynde strømper når det er køligere udenfor. Jeg synes flaskegrønn er ekstra fin i kombination med lyse farver som beige eller hvidt. Da kommer den grønne farve ekstra til syne. 

Efterårets farvetrends 2018
  • Varm brun

Blandt mange trendy efterårsfarver finder du også brun, og her tænker jeg især på den varme brune farve, som kan minde om farven på keramik. Denne farve er nydelig på et uldtørklæde, en ruskindskjole eller frynset jakke, og jeg synes den er supersej kombineret med sort. 

  • Mørkeblå

Denne dybe blå farve er et superfint alternativ til sort, og jeg skal helt sikker bytte nogle af mine mere dystre stykker tøj ud med denne nydelige farve. Tjek om du måske finder en højhalset trøje i mohair, en striktrøje i uld, eller andre bløde stykker tøj i mørkeblå. 

  • Beige

Beige er den sidste af efterårsfarverne, som jeg vil præsentere for dig, og den er måske også den mest anvendelige nuance. En oversized kåbe, et pencilskirt, bukser eller en taske i beige er altid sikre alternativer og passer til det meste. du kan også nemt kombinere beige tøj eller detaljer med de andre efterårsfarver jeg har fremhævet her. 

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG