5 rosa items til foråret

Af Lena Steffen | Trends | 22-05-2017
5 rosa items til foråret

Vi er allerede godt stykke inde i det officielle forår, og vejret er så småt ved at blive helt forårsagtig! Morgenerne er friske, og temperaturerne begynder så småt at være ret gode. Og findes der noget bedre end at iføre sig en blød, livlig og trendy farve? Nej, det tror jeg ikke. Så du må ikke fratage dig selv for at eje noget i en flot og feminin rosa farve.

De 5 rosa items du skal shoppe her i foråret, har jeg listet forneden! Jeg håber du bliver inspireret til at finde dine rosa items.

Smukke rosa nuancer

De lyserøde nuancer har længe været betragtet som en “girly” kliché, og det er måske også lidt svært at forestille sig, hvordan man skal bære rosa nuancer... Vi er her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke 5 rosa items du skal shoppe, og inspirere dig til at finde det, der passer til dig.

Jakken

En lyserød jakke er altså et must-have denne sæson, og er en af de nemmeste rosa items at style. Vælg en sommerjakke eller hvad med en bomberjakke, som er særlig trendy i år? Du kan også vælge en model med midi-længde eller hvad med en blazer til kontoret?

Tasken

En rosa taske er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at afprøve et rosa item, men foretrækker at gøre det simpelt. For et simpelt look, match sorte jeans og en grå t-shirt, og en lys rosa mini-taske. En perfekt måde at skabe lidt liv til et simpelt og trendy outfit.

Jeans

Et lidt mere vovet look, er et par rosa jeans. Jeans forbinder vi mest med de klassiske styles, men der findes også mange fine jeans i en sart rosa farve, som er perfekte til foråret/sommeren, og som kan nemt kan styles til et feminint outfit.

Kjolen

Kjolen er for mig, den bedste måde at bære rosa på her i foråret. Vælg en lang eller mellemlang model, som du kan matche perfekt med en denimjakke, et par støvler og du har et chic outfit.

Sko

Kombiner et par iøjenfaldende sko med et klassisk outfit. Det er en super nem måde at skabe et moderne og trendy look på, fra top til tå. Vælg et par rosa sko, det kan være alt fra loafers, et par ballerinaer eller endda et par sneakers i en flot rosa nuance.

  

Love LenaLena Steffen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG