Herremode: 3 vigtige trends!

Af Anne Marie Schulz | Trends | Ads Disclosure | 26-11-2018
tøj mærker herremode

Lag-på-lag

Vinteren nærmer sig, og det kan man bestemt ikke undgå at se i dette års herremode! Moden er mere rå end nogensinde før, men samtidig er herremoden for vinteren 2018/2019 også ret praktisk når man bor i kolde Danmark. Her på Fashiola har vi set lidt nærmere på hvilke trends vi synes du skal følge henover vinteren. 

Jeg elsker efteråret fordi det ofte stadig er dejligt vejr om dagen, selvom det måske bliver lidt køligere om aftenen - men det er egentlig perfekt, for hvis du skal være helt fremme i skoene dette efterår, er det givet at du mestrer lag-på-lag, som ser ud til at være et gennemgående tema for alle trends denne sæson. Derudover ser vi mange bløde farver til mænd for tiden, tænk hvid, beige, brunlige nuancer og kamelfarvet. Dette er alle farver, som kan anvendes ligemeget hvilken stil du har, eller hvilken 18/19-trend du vælger at hoppe på.

3 trends du ikke kan undgå!

  1. Outdoor(- hipsteren)
  2. Det nostalgiske sportstøj
  3. Den militære indflydelse

1. Outdoor(- hipsteren)

Hvis du ikke allerede har været der, kan du godt begynde at grave i din fars skab! Du har sikkert altid tænkt han var lidt kikset, ikk'? Men din fars kiksede outdoor-stil, som ikke har ændret sig siden 1996, er in igen, og alle hipsters går nu og sukker over fleecetrøjer, skaljakker og praktiske bukser. Du skal faktisk helst se ud som om du lige har hældt kaffe på termokanden, og er klar til at tage på tur - jeg forestiller mig det kun bliver endnu bedre hvis du læser lidt op på far-vitserne. 

Selv Prada, Balenciaga og andre store mærker laver lige nu sneakers som virker til at være inspirerede at vandrestøvler, og de gamle traditionsbundne mærker, som forbindes med vandre- og fritidstøj er mere populære end før.

Jeg må indrømme at jeg er til det, så smid din bedste far-vits i kommentarfeltet. 

Herremote: De største trendene for høst og vinter 2019-2020

2. Det nostalgiske sportstøj

Mange mærker kigger lige nu tilbage i tiden for at genopdage linjer og fodre modeverdenens trang til retro, og et sted hvor man for alvor kigger tilbage er indenfor hiphop-miljøet. Hiphopperne virker til at længes efter 90'erne lige nu - og vi ved allesammen godt at hiphopperne som regel har fat i den lange ende når det gælder mode. Vi andre har bare været for langsomme til at se det, men ikke denne gang - i år er året hvor vi allesammen igen fik købt chunky sneakers og store logocentriske sweatshirts. Et mærke vi helt sikkert skal holde øje med lige nu er Tommy Hilfiger. Jeg ville selv ønske jeg stadig kunne passe de sølvfarvede basketstøvler fra FILA jeg fik i konfirmationsgave, men tjek vores fashiola-favoritter herunder. 

View this post on Instagram

HER GÅR DET GODT ???? ????: @kennethnguyen

A post shared by Emil Simonsen (@klamfyr) on

3. Den militære indflydelse

Hvis du tænker jeg kun har føjet tredje og sidste punkt til listen for at jeg kan poste det billede af Emil fra Suspekt, så har du kun en lille smule ret! Men tjek ham ud, han er iført jakke fra Peter Falktoft og Esben Bjerres nye mærke Signs of Distress. Selvom du måske ikke var heldig at fingre i en af de få parkajakker som blev sat til salg fra det nye mærke, så skal du ikke fortvivle - lad dig inspirere af stilen. Det er helt sikkert en trend vi ikke kommer udenom denne vinter!

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG