3 sort/hvid outfits for sommer

Af Janni Hansen | Trends | 09-06-2017
3 sort/hvid outfits for sommer

En klassisk kombination, som du aldrig går galt i byen med, er det sorte og hvide look. Kommer jeg lige liiidt for sent op om morgenen, griber jeg altid efter noget jeg ved fungerer, uden at gøre alt for meget ud af det... og det er sorte bukser og en hvid t-shirt eller skjorte. En god basisgarderobe skal indeholde et par gode sorte og hvide items, der kan kombineres til mange outfits!

Opgradér det klassiske look

Men du kan også sagtens opgradere det klassiske outfit med sorte bukser og en hvid skjorte, til et stilfuldt outfit, der stadig redder enhver tøjkrise! Herunder har jeg samlet tre outfits, der viser dig, hvordan du kan bruge det sort/hvide look til at skabe tre stilfulde outfits til sommer.

Nederdel + bluse

Match en klassisk midinederdel med en hvid off shoulder bluse, for at skabe et fint og feminint look. Tilsæt et par sorte mules, et par solbriller og en skuldertaske for at fuldende outfittet. Har du lyst til at føje lidt farver til dette klassiske look, kan du kombinere med accessories i din yndlingsfarve. Tip: en taske i en stærk farve, passer til mange looks og er klart noget, der er værd at investere i, da en farverig taske kan skabe liv til selv det simpleste outfit.

Chic i sort & hvid

Overalls + t-shirt

Overvejer du også at hoppe i et par overalls igen? Vi har næsten alle haft et par i vores barndom! Et par sorte overalls kan kombineres med en hvid t-shirt, og smøg gerne buksebenene op og tilsæt et par espadrilles for at få et afslappet sommerlook, der samtidig er yderst trendy. Vil du opgradere dette look, kan du matche med en t-shirt med frugt print eller en lille tekst.

Overalls look

Jeans + top

Den her kombination er vi vidst mange, der sværger til. Og det er egentlig meget forståeligt, for dette look er et hit og nemt at style op og ned. Til en aften ude kan du matche med et par høje sandaler, og her har jeg gjort outfittet ekstra feminint ved at tilsætte rosa accessories, såsom smykker og en clutch. Du kan også gøre outfittet endnu mere gennemført feminint ved at matche et par rosa eller nude høje hæle.

 

Black'n'white

   

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG