3 måder at style denimnederdelen

Af Montse De Toro | Trends | 07-07-2017
3 måder at style denimnederdelen

Hvor mange har ikke en denimnederdel i skabet derhjemme eller har den på listen over nyt tøj, der skal shoppes? Denimnederdelen har været et hit i mange år, og er et stykke tøj, der ikke lige sådan går af mode. Og der er ikke noget bedre end at trække i en nederdel med bare ben, når det gode vejr viser sig. Denimnederdelen kan også bruges om vinteren med strømpebukser, og vi elsker denimnederdelen netop fordi den kan bruges til alle årstider og kan styles til enhver stil.

3 måder du kan style din denimnederdel

Som nævnt, så er denimnederdelen et tidsløst stykke modetøj, som du kan bruge igen og igen, og som vi ser i de nye kollektioner. Her til sommer er denimnederdelen blevet et statement item, og lige for tiden kan du se dem på mange mode-influencers og hos dine yndlingsbutikker. Derfor har jeg sat mig for at komme med tre simple bud på, hvordan du kan style denimnederdelen denne sommer!

* Med en bandeautop

Den klassiske stropløse top eller off shoulder blusen, er også et tidsløst mode item, der er virkelig kan skabe et feminint look. Sætter du disse to tidløse stykker tøj sammen, får du et klassisk og super fint outfit. Vælg en højtaljet version af nederdelen og tilsæt et par espadrillos og jeg er sikker på, du har et outfit du kommer til at bruge igen og igen denne sommer!

Denimnederdel med top

* Med en stribet t-shirt

For at få et fedt og simpelt outfit, kan du kombinere nederdelen med en simpel stribet t-shirt. Dette outfit er især velegnet til festival, hvor du gerne vil se cool ud uden at bruge for meget tid. Du kan også sagtens vælge en simpel t-shirt til dette look, hvis du ikke er til striber.  Kombiner med et par sneakers og en rygsæk, for at være helt klar med festivallooket.

 

Festivallook med denimnederdel

* Med en blonde bluse

Blondekjoler, har været et sikkert valg i de seneste sæsoner, og det er der også en god grund til. Blonder skaber et elegant og romantisk look. For at matche det romantiske med noget mere råt, og gøre det lidt mere afslappet end en blondekjole, skal du matche en blonde bluse med en nederdel i sort, sandaler og en skuldertaske.

 

Afslappet i blonder

Jeg håber du er blevet inspireret til, hvordan du kan style din denimnederdel!

Love MontseMontse De Toro
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG