3 badetøjstrends for 2018

Af Edwina Okyere | Trends | Ads Disclosure | 17-04-2018
Badetøjstrends 2018

Jeg ved, at det ikke helt er sommer endnu, men det betyder jo ikke at trends'ene inden for bademode ikke er kommet i butikkerne! Jeg trænger virkelig til sommer, sol og strand, og jeg glæder mig til at gå på shopping efter årets bikini eller badedragt. Jeg ved ikke med dig, men jeg har allerede rigtig mange bikinier, men jeg kan aldrig få for mange! Jeg har samlet min top 3 af badetøjstrends for 2018 til dig, da jeg ved, det kan være en jungle at finde rundt i det store udvalg.

Badetøjstrends for 2018

Det findes mange forskellige stilarter på markedet, der gør valget endnu sværere. Derfor har jeg samlet mine top 3 trends inden for bademode for denne sommersæson. Blandt mine 3 valg, er der noget for alle, så jeg håber, at du finder en som bliver din næste favorit.

Bar skulder

Er der en trend, som ikke skal nogen steder hen endnu, så er det bar skulder trenden. Toppe, t-shirts og kjoler - vi har set denne trend overalt. Og nu, sidst men ikke mindst er trenden altså kommet til badetøj. Så det første valg på listen denne sæson: en sød bikini eller badedragt med en bar skulder. Er du ekstra modig, så vælg en med flæser også!

50'er inspireret bademode

Elsker du 50'ernes pinup stil? Så er du heldig, for denne sæson ser vi mere af det end nogensinde! Bikinen er naturligvis blevet opdateret til 2018, og vi snakker bikinitrusser med høj talje, blomsterbroderier og frynser. Denne model passer alle kroppe, så hvis du ikke føler dig super komfortabel i en bikini, er dette valget for dig!

Pasteller, pasteller, pasteller

Farverne passer perfekt både for dig som nemt får tan og dig som gerne vil undgå en tan. Pastelbikinier og badedragter er overalt denne sæson, så her kan man vælge og vrage. Med den sidste bademode på listen, er du med garanti klar til at gå sommer, sol og strand i møde - stilfuldt!

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG