Udsalg Udsalg Udsalg!

Af Anne Marie Schulz | Tips | Ads Disclosure | 17-06-2019
Udsalg Udsalg Udsalg!

Vinterens store udsalg er lige på trapperne, og der er mange penge at spare - især hvis du handler tøj på nettet. Her på Fashiola får du nemt et overblik over udsalg, rabatkoder og specielle tilbud, og du kan roligt blive liggende lige der på sofaen! 

Fashiola.dk fungerer ligesom et store varehus på internettet - forskellen er bare at du kan shoppe billigt mærketøj direkte fra sofaen. Hos Fashiola får du hurtigt og nemt overblik over både mærker og forskellige webshops, og du kan søge på netop dine favoritter. 

Søg og Filtrér

Som nævnt kan du søge blandt et stort udvalgt af mærker på mange forskellige webshops her på Fashiola, så måske kan det godt virke lidt overvældende. Når du søger i vores mange forskellige kategorier, kan du i venstre side altid filtrere dine visninger i forhold til både tøjmærker, pris, farve, materiale og flere andre ting. Du kan også finde alt det nye ved at klikke på Ny Kollektion eller vælge kun at få vist varer, som er på udsalg. Udsalgsvarer markeres med et lille rødt skilt, så du nemt kan se hvor der er penge at spare.

Rabatkoder og Specielle tilbud

Hos Fashiola er vi altid i tæt kontakt med vores mange forskellige butikker for netop at finde de allerbedste tilbud til dig! Øverst i vores menu finder du en side dedikeret til specielle tilbud og aktuelle rabatkoder, som du kan benytte hos butikkerne. 

De allerbedste tilbud på specifikke tøjmærker eller hos butikker vil vi dog altid kommunikere direkte til dig, så du skal ikke være bange for at gå glip af noget! 

tøjmærker lagersalg tøj

På Fashiola giver vi dig det bedste udvalg af både danske og udenlandske mærker på en simpel og overskuelig vis. Hvis du er i tvivl om noget, eller du ikke ved hvordan vores rabatkoder eller tilbud på tøj og tilbehør fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi ønsker dig et godt udsalg, og herover kan du tjekke nogle af de udsalgsvarer, som helt sikkert bliver bestilt hjem af mine stilfulde Fashiola-kollegaer :)  

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG