Top 5 basistøj til mænd

Af Sandra Koehler | Tips | 18-05-2017
Top 5 basistøj til mænd

Hvad enten du er på ferie, på arbejde eller holder weekend - så skal mænd også være vel klædt på. Vi ved, at der er lidt færre valg, i forhold til hvad kvinder har at vælge imellem, men det også være en fordel. I stedet for at skulle vælge kjoler, jumpsuits eller nederdel, så kan mænd falde tilbage på gode basis items, der er nemme at kombinere og matche, for at få fremtrylle nye looks.

Top 5 basistøj

Det bedste ved basistøj er, at det passer til enhver stil, kan kombineres på mange måder og altid er et stilsikkert valg. Mens kvinder har mange former for basistøj i skabet, har mænd brug for lidt færre. Vi har samlet vores top 5 af basistøj, der er et must i enhver mands garderobe.

#01 Skjorter

En skjorte burde være i alle mænds skab, da skjorten både kan bruges på arbejdet, til festen og endda også på ferien med en t-shirt under. Det vigtigste ved at finde en god basis skjorte, er at finde lige præcis den model, der sidder bedst på dig, så skjorten altid er velsiddende og et perfekt fit.

#02 T-shirts

Dette stykke tøj er noget alle mænd har i garderoben derhjemme, og er nok definitionen af basistøj. Men en t-shirt kan også bruges til rigtig mange outfits, og kan skabe lige det look du er ude efter, ved at matche med enten jeans eller pæne bukser. Og så fås t-shirts i alle farver, med print eller striber, eller bare helt enkel.

 

#03 Jeans

Jeans er efterhånden også ret svær at komme uden om, når vi snakker om basistøj. Jeans kan du bruge til mange forskellige looks, og du kan også bruge de pæne af slagsen på arbejde (selvfølgelig, er der nogen arbejdspladser, hvor jeans ikke er tilladt), og så er de både praktiske og behagelige at have på. Lige bortset fra skinny jeans måske…  

#04 Sneakers

Et vigtigt basis item inden for sko, er selvfølgelig et par sneakers! Sneakers er ikke bare en sportslig sko, men nu kan du også få pæne sneakers, der kan erstatte den pæne sko til festen. Et tip fra Fashiola: køb et par hvide sneakers, de passer til ethvert look.

#05 Bomberjakke

En bomberjakke er også et must-have inden for basistøj! Bomberjakken kan bruges til mange forskellige outfits, og er rigtig god i sommermånederne. Match bomberjakken med et par jeans og en t-shirt, og du har allerede et cool outfit.

   

Love SandraSandra Koehler
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG