Sommerkjoler: vores favoritter til under 500!

Af Anne Marie Schulz | Tips | 24-06-2019
Sommerkjoler: vores favoritter til under 500!

Her på Fashiola elsker vi når udsalget kommer, for så er der mulighed for at spare penge, og måske få råd til endnu flere gode køb! Men det er ikke altid nødvendigt at kigge efter udsalgs, hvis dit budget ikke er så stort!

Sommerkjoler til under 500 Kr.!

Flagrende sommerkjoler er både noget af det mest behagelige man kan have på når temperaturen i Danmark kommer over 20 grader, men de er også super trendy i år. Alle steder ser man løse blomstrede eller mønstrede sommerkjoler - og jeg er vild med det! Men jeg er også vild med at spare penge, så derfor har jeg taget et kig på nogle af de bedste tilbud her på Fashiola, og fundet alle de bedste sommerkjoler til under 500 Kr frem til dig.

Selvom dit budget er lille, kan du altså stadig være med på moden, og et af de steder man altid kan gøre et kup, er hos Boohoo - her er priserne altid lave, men boohoo har samtidig også fingeren på pulsen! 

Blomster og pastelfarver

Du kan jo nærmest ikke undgå at have lagt mærke til at de storblomstrede og flagrende kjoler i gadebilledet for tiden, eller hvad? Blomster og pastelfarver er in for tiden, og her på Fashiola finder du selvfølgelig den perfekte romantiske kjole til de lyse sommeraftener.

Neon 

Det er ikke kun de sarte pastelfarver, der hitter for tiden! Også de mere retro-inspirerede neonfarver er et kæmpe hit denne sommer - hvilket vi især også ser inden for bademoden!

Sort - også om sommeren

Normalt er sort måske ikke det vi forbinder med sommer og sol, men der findes mange sorte sommerkjoler - men måske er de bedre til aftenbrug end til picnic frokosten? Anyways, jeg er som mange andre skandinaver forfalden til sort tøj, og sommeren er ingen undtagelse. 

Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG