Sæsonens Vinterjakker

Af Juuli Lilleberg | Tips | 08-11-2019
sæsonens vinterjakker 2018

Hvert år siger jeg til mig selv at i år skal jeg se at få købt en ny vinterjakke! Og dermed starter jagten. Men problemet er det samme hvert år - enten er jeg for sent ude, og min størrelse er udsolgt, eller jeg er simpelthen for langsom til at beslutte mig om jeg vil have en praktisk dynejakke eller en mere trendy jakke.  

Vinterjakker 2018

Det kan være vanskeligt at bestemme sig for hvilken slags jakke man vil have, for der er så utroligt mange at vælge imellem. Alt fra rulamsjakker, til dynejakker, korte jakker eller lange jakker. Når valgene er så mange, synes jeg det bliver svært at vælge, så derfor har jeg samlet mine favoritter nedenfor.

Rulamsjakken
Dette er en jakke som var vældig moderne i 70erne og 80erne, og som nu er tilbage i modebilledet. Det er en utrolig varm jakke, og hvis du går efter en i god kvalitet, har du den i en halv evighed. Vælg en uden for mange detaljer som gør at den kan holde sæson efter sæson! Kombiner jakken med et par jeans, sneakers (hvis vejret altså tillader det) og en hue.

sæsonens vinterjakker 2018

Dynejakken
Dette er måske den mest praktiske jakke man kan have i Danmark om vinteren. Er den af god kvalitet, har den dun- og fjerfyld - noget som er optimalt for at holde varmen. Dynejakken kommer i mange forskellige farver og snit. så her kan man faktisk bare vælge og vrage! Kombiner dynejakken med et par high waist jeans, og støvler.

sæsonens vinterjakker 2018

Pelsjakken
Falsk pels er måske ikke det som varmer mest, men der findes så mange trendy og lækre varianter derude, så jeg måtte bare have den med på listen. Kombiner denne jakken med et par skinny jeans, ankelstøvler og en hue for å holde varmen!

Hvis du leder efter en trendy pelsjakke til en god pris, anbefaler jeg dig at tjekke jakker hos Monki. De har virkelig en masse dejlige pelsjakker og andre gode jakker til vinteren. God shopping!

Love JuuliJuuli Lilleberg
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG