Sådan styler støvler til sommer

Af Janni Hansen | Tips | 31-07-2017
Sådan styler støvler til sommer

De fleste tænker sikkert, at støvler hører til i de kolde måneder. Men faktisk kan du også nemt style et par støvler til sommermånederne, og stadig have et sommerligt look. Og til den danske sommer er et par støvler måske endda lidt mere praktisk end et par sandaler?

Sådan styler du et par støvler til sommeren

Jeg har lavet en lille guide med tips til, hvordan du kan style støvlerne på en sommerlig og fashionable måde! Jeg håber, at du finder inspiration til, hvordan du kan style dine yndlingsstøvler om sommeren også. Forneden finder du tre forskellige outfits med støvler, der kan bruges både til hverdag og fest. 

Style med en denimnederdel

Lige nu er denimnederdelen et musthave! Match denimnederdelen med en t-shirt, bare ben og et par ankelstøvler. Dette look er både enkelt, men samtidig også råt og feminint på samme tid. Skal du ud at spise, kan du matche med en pæn off shoulder bluse i stedet for en t-shirt og style med et par støvler med en lille hæl.

Kombiner med maxikjolen

Style dine yndlingsstøvler med en fin og sommerlig maxikjole! Dette outfit er meget romantisk, og her kan du sagtens style med en hat og en taske med frynser for at skabe en boheme stil. Med dette outfit, vil du være klar til sommerens havefester.

Skinny jeans og crop top

Style et par skinny jeans med en crop top til de sommerdage, hvor bare ben ikke helt går an. Smøg buksebenene op på dine jeans, og match med dine støvler for et cool og fashionable outfit. Er du ikke til crop tops, kan du sagtens matche med en top med spaghetti stropper i stedet, og et par ripped jeans, hvis du vil have et mere råt look.

  

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG