Sådan bruger du rosa til bryllup

Af Lene Johannessen | Tips | Ads Disclosure | 28-03-2018
Slik bruker du rosa i bryllup

Bryllupssæsonen er snart over os igen, og du har måske allerede fået en invitation eller to? Det har jeg nemlig og jeg er fuld optaget med at finde den perfekte kjole. I år har jeg bestemt mig for at gå efter en rosa kjole og jeg har fundet nogle, som jeg virkelig elsker! Rosa er foråret og sommerens farve og du kan vælge enten kjoler eller jumpsuits til bryllupsoutfittet.

Hvordan kombinerer du rosa

Pastelrosa, millennial rosa eller lyserød; i år er alle rosanuancer velkommen! Pastelrosa er supertrendy denne sæson og er en farve, som er let at kombinere. Pastelrosa passer perfekt til hvid, sølv, guld og blåt. Går du efter knaldrosa, er det super at kombinere med farver som sort, grøn og lyserød.

Rosa til bryllup
Skal du til bryllup inden så længe, og har du ingen anelse om, hvad du skal have på? Så vælg et rosa outfit, som en kjole eller jumpsuit i rosa og simpelt tilbehør i farver som hvid eller sølv. Bliver det koldt, kan du altid have et sjal med dig for at dække skuldrene og for lidt ekstra varme. Se alle mine favoritter nedenfor: 

Rosa maxikjoler
Når det kommer til kjoler kan man gå efter mange forskellige stilarter, men personligt synes jeg en maxikjole passer bedst til et bryllup. Gå for en kjole med flæser eller en off-the-shoulder og kombiner den med enten blåt eller guldtilbehør. Se mine favoritter nedenfor.

Rosa jumpsuits
I år er flæser vældig trendy, og en rosa jumpsuit med flæser passer perfekt til et bryllup, hvor dresscoden ikke er for streng. Flæser er alsidige og du kan nemt for et lækkert look med volumniøse flæser. Kombiner jumpsuiten med et par høje hæle i sort eller pastellilla og en enkel clutch.

Love LeneLene Johannessen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG