Rejse essentials til sommerferien

Af Janni Hansen | Tips | 18-06-2017
Rejse essentials til sommerferien

Er du så heldig, at sommerferien foregår sydpå, hvor du ikke skal lave andet end at slappe af, spise god mad, bade i poolen, ligge på stranden og læse bøger, så læs med her. For vi har samlet de mest essentielle items, du skal have med på sommerferien. Måske du endda bliver inspireret til at købe en ny bikini eller sommerkjole, som skal pakkes med i kufferten?

Rejs med stil

Selvfølgelig, er de allervigtigste ting du skal have med på ferien dit pas, pung, valuta, telefon og solcreme! Men derefter kommer det, at se smart ud på feriebillederne altså også… Nok er det rart med praktisk tøj på ferien, men vi vil oftest også gerne have flotte outfits med. Så forneden har jeg givet svaret på, hvad vi her på Fashiola går efter at pakke i kufferten denne sommer.

Solbriller

Solbriller er ikke bare en cool accessorie, men også et vigtigt accessorie! Udover, at se yderst sej ud med solbriller, så beskytter de også dine øjne mod solen og du undgår at få alt for trætte øjne i løbet af en solrig dag. Denne sommer er de runde solbriller et stort hit, men gå efter den model, der passer bedst til dit ansigt.

Badetøj

Ja, solferie uden badetøj ville være lidt trist… Elsker du at bade i poolen og havet, og har du tænkt dig at tilbringe det meste af din tid der, så gå efter en lækker badedragt. Lige for tiden, kan du få så mange fine badedragter, at jeg helt overvejer at droppe bikinien i år for at hoppe i en sød badedragt. Men selvfølgelig er bikinien stadig bedst, hvis du planlægger lidt tanning i løbet af ferien.

Sko

Sko er vigtige på alle tænkelige måder! Den rigtige sko, kan redde ethvert outfit og skabe forskellige looks til det samme outfit, og så er der praktiske sko til enhver anledning. Den mest behagelig sko at have på til stranden eller poolen, er klart klipklapper eller sandaler (uden for mange remme), der er nemme at tage på. Til vandreturen i området, er klipklapper ikke altid den bedste løsning, og her kan et par gode sneakers være et must! Skal du have drinks om aftenen, kan et par flade sandaler eller et par med hæl være et godt valg.

Relaterede produkter

Kjoler

Når vi er på ferie, kender vi vidst alle sammen godt det med, at vi ikke gider bruge 30 min. om morgenen på at finde ud af, hvad vi skal have på… Kjoler, er derfor det perfekte valg! Der skal ikke bruges meget tid på at style en kjole, bare på med den og et par sko til, og du har et komplet outfit. Du kan vælge en simpel basiskjole til at tage på ned til stranden eller poolen, og en fin kjole til når du skal ud at spise om aftenen.

Tasker

Rejsetasker, strandtasker og den lille taske til om aftenen. Det er ikke nok bare at have en kuffert med på ferie, du skal også have en taske med til stranden, der har plads til håndklæde, bog, kamera, vand, solcreme… Og så har du brug for en lille taske til, når du skal ud at spise til din mobil, læbepomade, solbriller og en lille solcreme. Og så er tasker også en af de accessories, der sammen med et par sko, kan style et outfit.

 

   

Love JanniJanni Hansen
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG