Pænt undertøj til Valentines Day

Af Sophie Tarif | Tips | Ads Disclosure | 07-02-2019
Pent undertøy til Valentines Day

Valentines Day er lige rundt om hjørnet, og du overvejer måske at gøre dagen lidt mere speciel? En typisk gave som begge parter kan lide, er at shoppe pænt undertøj som en overraskelse for din partner. Der findes ikke et bedre tidspunkt end Valentines Day, til at vise din kærlighed ved at købe noget lækkert undertøj. Her på Fashiola er vi altid vilde med undertøj fra Hunkemöller

Valentinsdag 

Det undertøj du vælger skal helst få dig til at føle dig sexet og selvsikker, og for at opnå dette, kan du prøve at finde noget, der passer til din personlighed. Hvad enten du vælger et matchende sæt, eller du er til at mikse mærker, er der meget at tænke over, når man køber undertøj, så her er vores tips til de undertøjstrends, som vi lige nu er ret vilde med! 

Body

Bodyen er blevet en ret populær trend som tøj kombineret med et par jeans, og nu er de også at finde i fine undertøjsvarianter. Hvis du er på jagt efter undertøj til valentinsdag, er en body et perfekt valg. De er feminine og elegante, og kan bruges på mange forskellige måder og passer til alle kropstyper. Se vores absolut favoritter af fine og feminine bodys herunder.

Gennemsigtigt undertøj

Denne flirtende trend vil nok altid være populær, og det gennemsigtige undertøj fejrer femininiteten samtidig med, at det ofte er ret så komfortabelt. Hvis du er på jagt efter undertøj, skal du tjekke vores store udvalg af gennemsigtigt undertøj fra alle vores webshops. Du finder garanteret noget pænt til Valentines Day. Jeg har samlet et lille udpluk nedenfor.

Vilde farver

Når du køber nyt undertøj, er du måske typen, som godt kan lide at matche undertøjet, men samtidig vil du måske også gerne have lidt farve på? Hvis du mikser og matcher undertøj i mindre traditionelle farver, kan du skabe et nyt flirtende og sjovt look. 

Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG