Mini Mode - Køb Børnetøj Online

Af Anne Marie Schulz | Tips | 14-05-2019
Lastenvaatteet netistä

Find den bedste børnetøjsbutik online

Det kan være svært at finde tid til at shoppe til dig selv i en travl hverdag, men endnu værre kan det være at få tid til at købe tøj til de små. så hvorfor ikke købe det online? Her på Fashiola har vi tøj til hele familien, og i denne blog vil jeg forsøge at guide dig, så du kan finde din favorit børnetøjsbutik online. 

Men hvilken stil har dit barn? Vil dit barn kun gå i økologisk bomuld, eller er hun allerede på vej til at blive influencer? Måske er han den næste Michael Laudrup, eller det kan være dit barn mest af alt går op i praktisk påklædning? Ligemeget hvilken stil dit barn har, så finder du de bedste børnetøjsbutikker lige her på Fashiola! 

The Sporty Kid

Hos JD Sports finder du alt i sportsudstyr og -tøj til børn i alle aldre. Alt lige fra sneakers til badeshorts og t-shirts. Så hvis dit barn er den nye Wozzy eller han flere gange har slået rekorden for sprint rundt om huset, må du nok hellere tjekke udvalget hos JD Sports. 

The Scandi Kid

Hos H&M er sommeren i den grad allerede startet, hvor du lige nu finder alt det sødeste sommertøj blandt andet kjoler og sandaler til overkommelige priser. Samtidig har H&M stor fokus på bæredygtighed, så hvis dit barn går ekstra meget op i klimaet, skal du shoppe hos H&M! 

The Trendy Kid

Hos Babyshop finder du alle de fede mærker til børn, så hvis dit barn allerede har flere følgere end dig på instagram burde du tjekke udvalget hos Babyshop - her finder du alt lige fra Mini Rodini til Tommy Hilfiger. Dit barn bliver uden tvivl den mest trendy unge i både i børnehaven og når I drikker latté nede på hjørnet. 

The Practical Kid

Det kan også være dit barn er mere udendørstypen, som altid er på udkig efter de bedste vandrestøvler med matchende rygsæk? Så skal du tjekke udvalget hos Lekmer. Her finder du alt lige fra praktisk regntøj og gummistøvler til varme vinterjakker, så du kan sagtens sende dit barn på tur med spejderne uden at skulle bekymre dig. 

Lastenmuoti
Love Anne MarieAnne Marie Schulz
Interesseret?

Del denne blog med dine venner!

KOMMENTER DENNE BLOG